TORNAR

Antoni Dalmau: "ERC té el projecte de ciutat que necessita Igualada"

Dalmau, valora en unes declaracions a AnoiaDiari, la proposta d’ERC de cara a les properes eleccions

politica
Dissabte, 21 febrer 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

Antoni Dalmau, membre del consell assesor d'ERC ha assistit aquest divendres a l'acte de presentació de la nova candidatura d'ERC a les properes eleccions municipals. Després de l'acte, Dalmau ha explicat a AnoiaDiari la seva visió sobre la proposta que ERC fa a la ciutat. 

Antoni Dalmau, membre del consell assesor del partit republicà, ha explicat a AnoiaDiari que "la proposta que formula ERC ajunta elements interessants i atractius per a la gent d'Igualada" ha valorat que "la candidatura és potent, és molt bona, hi ha gent jove, fresca i nova, que aporta una altra manera d'entendre i d'abordar la política i això és essencial en un món en el qual la política està tan desprestigiada". Dalmau ha destacat que "s'ha treballat molt en l'elaboració d'un projecte que és el que trobo a faltar en aquests moments a Igualada, la manca d'un projecte de ciutat creïble i convincent" afegint que "ells han avançat molt en el procés de definició d'aquest projecte i anuncien que volen fer-ho fins al final". L'exregidor ha argumentat que "és essencial, la combinació d'un bon equip i un bon programa".

En àmbit més general sobre la situació actual del procés sobiranista, Dalmau ha confessat en unes declaracions en el nostre mitjà, "jo sóc dels que penso que contràriament a la veu que s'està fent córrer tant ara,  que tot plegat es desinfla, hi ha molta gent que s'ha mobilitzat en aquest país a favor del procés, i que aquesta gent està esperant que se li doni una via, un mecanisme a través del qual, poder explicar què pensa". Dalmau ha assegurat que "sóc optimista sobre la dinàmica que segueix el país, crec que continua, la gent està activa i expectant, necessiten que els polítics donin els mecanismes necessaris per poder-se expressar lliurement". 


4 Comentaris

p

pep

igd

24 de febrer 2015.19:54h

Respondre

Si la renovació política, ha de vindre de aquestes ”belles glories” , amb personatges que es canvien de camisa, per un grapat de figues seques, estem arreglat amb el Srs de Esquerre.
Cada dia... Llegir més que passa, es veu mes, que darrere del raca-raca, de el viatge a Itaca, sol ja, cinisme polític, populisme, incompetència i un gran desig de viure de la bicoca.

( Teodora, tal com dius, el que perd els origens, perd els papers, jo afegeixo, i la DIGNITAT)

m

mariona

08700

23 de febrer 2015.19:07h

Respondre

Srs de AnoiaDiari, lo de ”Je suis Charlie” JA JA i JA
Anoia Diari, defensa la llibertat de opinió ? ho per ells , els seus amiguets son intocables.
No es pot opinar, que el Sr Damau, s’ha... Llegir més canviat de camisa, ”para seguir medrando” Per que ?
PROU DE CENSURA !!!!

R

Ramona

23 de febrer 2015.14:15h

Respondre

ERC fa 4 anys que està fent el seu programa i, ben mirat, tampoc ho peta tant.
La renovacvió democràtica és que la gent es canviï de partit?

t

teodora

igualada

21 de febrer 2015.23:42h

Respondre

Ostres erc ja té programa ? En dalmau està molt el dia. Es nota que a can psc ja no li podien pagar la nomina al sr antoni dalmau .... qui perd l’origen perd els papers

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.