TORNAR

Ausàs preveu aprovar a la tardor les lleis que permetran la nova organització territorial per vegueries

politica
Dimecres, 29 juliol 2009. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha assegurat aquest dimarts que a la tardor el Govern estarà en disposició d'aprovar la Llei de governs locals i la resta del paquet legislatiu que permetrà la nova organització territorial de Catalunya per vegueries. Com mostren el seguit d'entrevistes realitzades a diferents alcaldes per part d'anoiadiari·cat, però, la divisió és important i la comarca afronta amb incertesa el tram legislatiu final d'aquesta reordenació territorial.

El conseller de Governació, Jordi Ausàs

Per Ausàs, hi haurà 'temps suficient' perquè el Parlament les aprovi definitivament en aquesta legislatura per tal que les vegueries es puguin constituir ja després de les eleccions municipals de 2011.

Ausàs es reunirà aquest dijous amb el ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, per tractar sobre les implicacions competencials derivades de la Llei de governs locals i del pas de diputacions a vegueries.

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.