TORNAR

El bloqueig a Toni Comín obre la porta a Alba Vergés per ser consellera de Salut

Seria la primera consellera anoienca en els 40 anys de Generalitat restaurada

politica
Dijous, 24 maig 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Pocs mesos després de ser escollida secretària quarta del Parlament, la carrera d'Alba Vergés (ERC), podria rebre un nou impuls. El bloqueig del govern espanyol als consellers designats per Quim Torra que estan a l'exili i a la presó obre la porta a que la igualadina assumeixi una d'aquestes carteres vacants.

El joc de cadires al que es veu abocat el Govern català amb les restriccions imposades per l'Estat espanyol i la judicatura no només portarà a Carolina Telechea al Congrés, sinó que també pot fer a Alba Vergés la primera consellera anoienca de la Generalitat, en concret en matèria de salut. Amb Toni Comín descartat per les restriccions fixades per Madrid, ha emergit el seu nom entre les candidates a ocupar el càrrec de Consellera de Salut, una àrea en la que ha desenvolupat la seva vida professional i en la que va ser molt activa en les seves anteriors etapes al Parlament.

En tot cas, fonts d'ERC avancen que en cap cas, com afirmaven alguns mitjans, Vergés s'ha plantejat encapçalar la candidatura republicana a les municipals del 2019. Hi ha diverses opcions i el partit encara està en fase de treballar una candidatura per concórrer a aquests comicis, d'aquí a 12 mesos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.