TORNAR

Joan Tardà i Oriol Amorós expliquen les 'Raons per la independència'

Faran actes a Igualada i Vilanova del Camí

politica
Dimecres, 5 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana, els dirigents d’ERC Joan Tardà i Oriol Amorós participaran en dues xerrades del cicle 2014:Decidim llibertat, que la Federació comarcal d’ERC està realitzant a la comarca de l'Anoia.

Joan Tardà i Oriol Amorós

La setmana passada es van realitzar actes a Santa Margarida de Montbui, Sant Martí de Sesgueioles i a Prats de Rei. Amb aquest dos actes, s’arriba a l’equador de la campanya, que recorrerà una quinzena de municipis de l’Anoia.

Dijous serà el torn del diputat al Congrés Joan Tardà, que serà a l’auditori de l’Ateneu Igualadí a partir de les 20h. Divendres el diputat al Parlament Oriol Amorós serà al Centre Polivalent de Can Papasseit de Vilanova del Camí, a les 20h.

En aquestes xerrades, s’analitza el moment polític actual i s’explica el full de ruta d’ERC per arribar a la proclamació de la República Catalana. També s’explica quin és el projecte de país que ERC defensa per un futur immediat. I finalment es demana la implicació de tota la societat en aquest projecte col·lectiu de transformació política i social. Finalment s’obrirà un torn de paraules entre el públic.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.