TORNAR

Josep Llopart agafa la vara de batlle de Piera fins el 2018

El pacte amb Jordi Madrid farà que aquest sigui de nou batlle en un any

politica
Dijous, 25 maig 2017. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En compliment del pacte de 3+1 per repartir-se el mandat amb Jordi Madrid d'Esquerra, Josep Llopart serà alcalde durant el proper any a Piera. El neoconvergent continuarà com a responsable d'Obres, Urbanisme, Empresa i Fires.

Aquest dimecres es va oficialitzar el canvi d'alcaldia en un ple extraordinari en el que Josep Llopart va prendre possessió com a màxim responsable del consistori pierenc. El canvi és degut al pacte de govern a què van arribar Esquerra Republicana i el Partit Demòcrata Europeu a principis de legislatura i que establia una alcaldia compartida entre els dos caps de llista, Jordi Madrid i Josep Llopart. L'acord del juny del 2015 determinava que el republicà seria batlle els dos primers anys de mandat i l'últim i que el convergent n'ocuparia el càrrec al tercer any.

Llopart, dret, en la seva proclamacióL'intercanvi de funcions (Madrid serà ara primer tinent d'alcalde, càrrec que ostentava Llopart) no implica, però, cap canvi de rumb en el govern municipal, ja que l'acord de govern subscrit fa dos anys també establia les prioritats del bipartit ERC-PDeCAT: "la reactivació econòmica i la lluita contra l'atur, les polítiques de benestar social i de salut, la neteja i la seguretat, l'educació, la cultura i l'esport i les infraestructures i els equipaments, sense oblidar els barris i pobles i el suport a les entitats, i tot amb la màxima transparència, participació i eficiència".

Aquest any, els caps de files d'ERC i PDeCAT mantindran les seves regidories actuals: Jordi Madrid continuarà al capdavant d'Obres i Urbanisme i Josep Llopart es responsabilitzarà també d'Obres i Urbanisme i d'Empresa i Ocupació i Fires. Pel que fa a la resta de regidors de govern no hi haurà cap modificació: es mantenen cinc regidories per a ERC i quatre per al PDeCAT


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.