TORNAR

Marc Castells pot assumir la presidència de la Diputació en qüestió de dies

L’Anoia eleva un representant al capdavant de la Diputació, en la setmana de les dues conselleres

politica
Dilluns, 4 juny 2018. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La rumorologia dels darrers dies va prenent forma. L'alcalde d'Igualada, vice-president segon de la Diputació, té per mà assolir la presidència d'aquesta institució. Seria el primer anoienc que ho fa en tres dècades. Una promoció que s'activarà una vegada s'oficialitzi el relleu de Sixte Cambra per Mercè Conesa al Port de Barcelona.

Els moviments polítics dels darrers dies continuen somrient a la comarca. El secret a veus que Mercè Conesa rellevaria a a Sixte Cambra al capdavant del Port de Barcelona i deixaria vacant la presidència de la Diputació, que ocuparia Marc Castells, era confirmat aquest dilluns a la tarda a les agències i a diversos mitjans de comunicació. A manca d'oficialització per part d'institució i el propi PDeCAT, les Joventuts del partit han mostrat la seva satisfacció i felicitaven a Marc Castells, que passa de vice-president segon a president.

Castells ja va sonar el 2015 com a possible president, degut a la seva ascendència sobre el partit, el seu posicionament allunyat de faccions i els resultats electorals a Igualada, en unes municipals on va recuperar una majoria absoluta de 28 anys enrere. Justament la que va assolir Manuel Miserachs (de l'aleshores CiU) en unes renyides votacions contra el socialista Antoni Dalmau, l'anoienc que va ser president de la Diputació de 1983 a 1987. 31 anys després, un igualadí tornarà al capdavant de l'ens.


4 Comentaris

A

Antoni

IGUALADA

6 de juny 2018.16:06h

Respondre

Enhorabona Sr Castells. Tinc entès que és la segona vegada que un igualadí assumeix aquesta responsabilitat, i la primera que ho fa essent diputat provincial pel districte de l’Anoia. Molts... Llegir més èxits i encerts!

O

Omar

Igualada

5 de juny 2018.23:41h

Respondre

Felicidades Marc ánimo

J

Joan Giner ITV

Igualada

5 de juny 2018.08:53h

Respondre

Premi a tenir carnet, no a la gestió...

J

Joanma

=ada

5 de juny 2018.08:02h

Respondre

Ara hi haurà fum per tota la província de Barcelona. Moltes felicitats Sr. Alcalde.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.