TORNAR

El PSC lamenta l'oblit de les connexions a l'Anoia Sud

La diputada Mercè Perea visita els Hostalets i Òdena

politica
Dimecres, 14 juny 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En una jornada en la que la diputada Mercè Perea va visitar Els Hostalets de Pierola i Òdena, la socialista va explicar el balanç de les seves esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat. Perea comenta que el govern espanyol no ha acceptat cap proposta socialista per l'Anoia.

La Diputada al Congrés, Mercè Perea, va ser a l'Anoia per conèixer de primera mà les infraestructures sobre les que s'han fet les esmenes als PGE. Amb els regidors socialistes de Piera, Javier Perellón i de Masquefa, Daniel Gutiérrez, la diputada Mercè Perea va veure, in situ, el trànsit que circula per la B-224. Als PGE, Perea va presentar una esmena amb l'objectiu de desenvolupar el Quart Cinturó (B40) en el seu tram entre Abrera i Masquefa. És de vital importància la connexió entre la carretera B-224 i l'A2. La carretera B-224 està al límit de la saturació, fet que provoca, sobretot, greus problemes de seguretat als veïns de l'Anoia Sud que diàriament en fa ús. Aquesta situació s'agreujarà amb l'ampliació d'alguns polígons a la banda del Baix Llobregat i la implantació d'una nova plataforma logística a Masquefa.

La diputada, al castell odenenc amb els regidors i l'alcaldeEls socialistes consideren que "la connexió de la B-224 amb l'A2 permetria descongestionar la carretera comarcal, guanyar en seguretat i deixar d'escanyar el desenvolupament econòmic de l'Anoia Sud". Acusen al PP (apunten que "és el soci" del govern de Masquefa) i a C's de "votar en contra d'aquesta esmena al Congrés dels Diputats". Malgrat "aquesta oportunitat que s'ha perdut", la diputada Mercè Perea es compromet a "treballar per fer realitat aquesta inversió".

 


4 Comentaris

J

Joan

Montbui

15 de juny 2017.10:31h

Respondre

Obliden tantes coses aquest del PSC. Ni tant sols compleixen allò que porten als programes electorals.Per exemple, mireu a Montbui. Una vergonya.

m

mariona

igd

14 de juny 2017.21:44h

Respondre

Mare meva, on hem arribat.
Com se ens vagi, de les mans prendrem mal.
(Iugoslavia a era un pais cult, civilitzat, i tots sabem on els va portar el odi, )
Toni, est un perill !!!!

T

Toni

Igualada

28 de juny 2017.17:16h

tranquil·la Mariona, tot controlat. Tu no pateixis. Si de les meves paraules en reculls odi, el perill ets tu , únicament reflexo una realitat i un dret.

T

Toni

Igualada

14 de juny 2017.13:57h

Respondre

Doncs que no lamentin tant, si volen ser espanyols , és el que hi ha .Ells ho estan volent així.
Que s’apuntin al dret a decidir i quan siguem independents ja millorarem les nostres conexions.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.