TORNAR

El PSC pregunta al govern igualadí "quin cost mensual tindrà" la càmera d''El Temps'

Retreuen a Marc Castells que ”en set anys només ha fet venir quatre supermercats i el Burger King”

politica
Dimecres, 11 abril 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació, que va votar els dos primers anys de mandat les ordenances i els comptes del govern Castells, endureix ara el to contra els rectors de l'Ajuntament. Acusen al PDeCAT d'haver fallat en portar inversions industrials a Igualada.

Socialistes d'Igualada ha emès un comunicat on qüestiona a l'alcalde Marc Castells si posar "Igualada al mapa" és "pagar una càmera del temps de TV3". El grup progressista demana que el "govern del PDECat expliqui quin cost mensual tindrà aquesta càmera i quant valdrà cada segon que la plaça de l'Ajuntament surti al Temps de TV3".

L'edifici consistorial, on s'hi ha instal·lat la càmeraConsideren que "el que pot costar cada segon als igualadins pot arribar a ser molt exagerat, per això demanem que el govern posi les xifres sobre de la taula". Afegeixen que la càmera de TV3 "és la culminació del fum que ven Marc Castells per governar Igualada perquè corona una estratègia de comunicació i imatge sense fons destinada a augmentar l'orgull de la ciutat, enlloc de fer-ho a través de projectes a llarg termini que puguin situar la ciutat, realment, al mapa".

Emplacen a recuperar "les promeses que feia a l'any 2011 sota el títol de posar 'Igualada al mapa' o expliqui perquè ha estat incapaç d'atraure ni una sola inversió industrial". Expliquen que "en 7 anys només ha portat quatre grans supermercats i un Burger King, en molts casos a través de modificacions urbanístiques a mida, i no pas les inversions que tant prometia". Creuen que "després de dos mandats, ha fallat en el que era el seu principal objectiu: portar inversions industrials a Igualada".


2 Comentaris

A

Antoni

Igualada

15 d'abril 2018.20:31h

Respondre

No sé quin és el cost, però qualsevol cost que sigui inferior al que ens costa als igualadins el Sr Riba com a regidor, seria un cost raonable, en el sentit que per reduir en igual o major... Llegir més quantitat la despesa, tindríem una altra opció

M

Marga

Igualada

19 d'abril 2018.20:11h

Mol acertat, si senyor

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.