TORNAR
PUBLICITAT

Un presumpte compte de C's d'Igualada recolza les declaracions xenòfobes de Jiménez Losantos

No hi ha cap agrupació oficial del partit espanyolista a la comarca

politica
Dissabte, 7 abril 2018. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fins ara no hi ha constituïda de manera oficial cap agrupació de Ciudadanos a l'Anoia. Amb tot, a les xarxes socials han anat apareixent comptes de presumptes agrupacions locals. Una d'elles, vinculada amb Igualada, ha intervingut recolzant a locutor ultra Federico Jiménez Losantos que va reaccionar amb amenaces contra Alemanya després que el president de la Generalitat fos alliberat.

Des de les passades eleccions al Parlament del mes de desembre han començat a aparèixer a les xarxes socials perfils vinculats al partit espanyolista Ciudadanos que fins ara no tenia cap implantació a l'Anoia. La direcció del partit, fins al moment, no reconeix cap agrupació local a la comarca, tot i que persones afins a la formació van fer campanya a la comarca el passat desembre. Ara, un presumpte compte vinculat al partit a Igualada ha fet una defensa del radiofonista Federico Jiménez Losantos. En una piulada manifesten "tot el suport a un gran periodista i millor persona". El presentador d'ESRadio, conegut pel seu pensament ultra, va carregar aquest divendres al matí contra la decisió del tribunal de Schleswig-Holstein de no extraditar al president de la Generalitat Carles Puigdemont. Losantos va amenaçar a Alemanya amb atemptats: "en Baviera pueden empezar a estallar cervecerías. Naturalmente propongo una acción" (sic).

A més, aquest periodista aragonès afegia a ESRadio que "en Baleares hay unos 200.000 rehenes alemanes". Aquestes declaracions han corregut amb rapidesa a les xarxes i la policia bavaresa afirmava en una piulada estar-ne al cas. Si el presumpte compte de C's a Igualada fins ara a penes tenia un centenar de seguidors, la seva popularitat ha augmentat de cop. El partit fins ara no té cap agrupació registrada oficialment a la comarca, però hi ha dos perfils vinculats amb Igualada, un amb Vilanova i un altre a Piera.


2 Comentaris

J

Josep

Igualada

8 d'abril 2018.11:50h

Respondre

Es dificicil pensar que persones de casa nostre estiguin d’acord amb aquest personatge del Losantos amb aquestas declaracions, are que de ciutadans es pot pensar de tot .

A

Alucina!

Igualada

7 d'abril 2018.21:20h

Respondre

Quin nivell que te la ”Fachipandi”... Lamentable

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.