TORNAR

Quim Arrufat i Sònia Farré parlen de l'1-O aquest divendres a Igualada

El cupaire i el comú, en l’acte ’Democràcia. Referèndum. Present. Drets’

politica
Dijous, 20 juliol 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els actes de cara a la cita de l'1-O es multipliquen a la nostra comarca. Aquest divendres, l'esquerra independentista porta a dues figures, una de l'entorn dels comuns, però significada per la independència, Sònia Farré, i l'ex diputat cupaire Quim Arrufat.

Aquest divendres, 21 de juliol, dos cèlebres noms de la política catalana, Quim Arrufat i Jaume Asens, seran als Jardins de l'Ateneu Igualadí. L'acte, organitzat pel Comitè de Defensa del Referèndum de l'Anoia (CDR), comitè en el que hi participen diferents organitzacions de l'esquerra independentista de la comarca, tindrà el format d'una conversa participada entre Quim Arrufat, membre del secretariat nacional de la CUP, i Sònia Farré, diputada d'En Comú Podem, junt amb el públic. L'acte està previst per les a les 7 de la tarda.

Arrufat, diputat entre 2012 i 2015, és un dels dirigents més coneguts de la CUP i ara forma part del nou secretariat nacional cupaire, conversarà amb onia Farré, que va formar part de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute i és part de l’equip impulsor del projecte dels Observatoris Ciutadans Municipals. Oferiran un acte obert i plural a tothom qui vulgui assistir-hi i atendran els dubtes i qüestions del públic assistent. L'acte, titulat 'Democràcia. Referèndum. Present. Drets' té com objectiu realitzar una conversa entre els dos convidats i el públic al voltant del Referèndum de l'1-O i la Democràcia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.