TORNAR

Salvador Vives serà el candidat d'ERC a Capellades

Relleva a Àngel Soteras, que havia estat alcaldable les darreres quatre eleccions

politica
Dijous, 28 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans, ara socis de l'actual govern amb Vila de Capellades, ja tenen a punt la llista i el projecte polític pel mandat 2019-2023. Estrenen cap de llista, Salvador Vives.

El dimarts vinent 2 d'abril, la Biblioteca El Safareig de Capellades acollirà la presentació de l'alcaldable per Esquerra Republicana a Capellades, Salvador Vives. Vives va ser escollit per l'executiva local com el proper cap de llista a les municipals del mes de maig, i relleva així a Àngel Soteras, qui fins ara havia estat al capdavant de la formació i que continuarà col·laborant-hi.

Aquest mandat, Vives és regidor d'Acció Social, Treball i Ocupació i Transparència. Des de l'Ajuntament, els regidors republicans han pogut impulsar "diferents polítiques a nivell social, cultural, econòmic i tecnològic, mentre han continuat treballant com a grup la proximitat amb tots els veïnes i veïns i la participació ciutadana de tots els capelladins". 

En aquest acte, a 2/4 de 8 del vespre, l'alcaldable republicà estarà acompanyat pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani, en un acte obert a tothom.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.