TORNAR

La CUP Piera desvetlla els primers noms del seu projecte que es fixa l'objectiu de municipalitzar serveis

Parlen de ”canviar la tendència que Piera sigui una ciutat dormitori” i tingui un centre actiu

politica
Dimarts, 26 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Julia Bueno, Roger Matamoros i Joaquim Ribas són els tres primers noms que apareixeran a la llista de la CUP de Piera per a les municipals del 26 de maig. La candidatura de l'esquerra independentista es marca diversos objectius al programa -amb la municipalització de serveis entre les prioritats- i promet "garantir els drets socials de tothom, sigui d'on sigui, tingui l'edat que tingui, perquè totes tenim dret a l'educació,la sanitat a l'oci i la cultura. Un sostre i un plat a taula".

Els cupaires concorreran a les eleccions municipals per primer cop a Piera. La jove Julia Bueno serà la cap de llista, acompanyada per Roger Matamoros en segon lloc i Joaquim Ribas en tercera posició. Es presenten "amb la confiança que ens dóna ser part activa del poble, amb la il.lusió de treballar per un projecte de futur i amb el compromís d'una candidatura honesta i sana".

Els membres del grup, amb la candidata Julia Bueno amb el micròfonEn el cas del seu projecte municipalista a Piera manifesten que "sabem on anem i hi anem des d'una prespectiva de la vida clarament ecologista i feminista. Volem incentivar l'esperit crític i potenciar també l'esperit actiu i combatiu, l'esperit resilient. Coneixem el territori i la seva complexitat. La implicació i participació activa dels Barris i la ciutadania han de ser la garantia d'una gestió equitativa i eficaç dels recursos".

"Volem deixar de ser una ciutat dormitori"

Assenyalen que "el creixement urbanístic descontrolat i desmesurat, no tan sols dels últims anys, si no també en dècades anteriors, han convertit Piera en una ciutat dormitori, volem canviar aquesta tendència i convertir el poble en un nucli social, cultural i econòmicament actiu". En aquest sentit, asseguren que "la gestió i l'aprofitament dels recursos són vitals, és per això que lluitarem per la municipalització dels serveis, com l'aigua i les escombraries".

A l'agenda hi tenen "l'aprofitament i millora dels recursos i infrastructures existents,potenciar les energies renovables, la municipalització dels serveis, el tancament de l'abocador de Can Mata, canviar l'estructura patriarcal en tots els àmbit, potenciar el comerç de proximitat, garantir els drets socials de tothom... en base a idees honestes i coherents, des de l'ecofeminisme , des de l'assemblearisme, defensant els drets socials, treballant totes juntes des dels ajuntaments cap a la construcció nacional".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.