TORNAR

El projecte de Fem Òdena es presenta divendres, amb Carolina Telechea de convidada

L’acte amb Maria Sayavera i la congressista, al Teatre Unió Agrícola, és obert a tota la població

politica
Dilluns, 25 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La flamant candidata al Congrés i diputada el darrera any a Madrid, Carolina Telechea, acompanyarà a l'equip de Fem Òdena AM en la seva presentació. La candidatura a l'alcaldia d'Òdena l'encapçala Maria Sayavera, regidora republicana al municipi des de 2011. 

Aquest divendres 29 de març, a les 8, al Teatre Unió Agrícola d’Òdena, tindrà lloc la presentació de l’equip de la candidatura Fem Òdena AM, encapçalada per la periodista odenenca Maria Sayavera. En la trobada, oberta a tots els veïns del municipi, es presentarà la llista configurada per a les eleccions municipals del mes de maig, a més de tot l'equip de treball que durant els darrers mesos ha estat elaborant les propostes per al conjunt del poble, mitjançant la participació veïnal.

L'acte serà apadrinat a més, per la diputada igualadina al Congrés Carolina Telechea, i candidata número 3 a les llistes d'Esquerra Republicana en les properes eleccions Generals. En finalitzar, s'oferirà una copa de cava per a tots els assistents i es convidarà a compartir una estona més distesa tot conversant.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.