TORNAR

ERC es presentarà a Òdena amb Maria Sayavera de candidata i amb el nom FEM Òdena-AM

La candidatura subratlla la participació ciutadana i ”una promoció econòmica sostenible” com a eixos

politica
Dimecres, 27 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans, després que Carles Casanova avancés que no seguiria com a cap de llista, han enllestit la seva candidatura. La jove Maria Sayavera, regidora els dos darrers mandats, se situa com a número u. 

La que era número 2 de Junts per Òdena-AM les anteriors eleccions, Maria Sayavera, fa el salt a cap de llista per als propers comicis municipals del mes de maig. El grup municipal Junts per Òdena AM, amb representació a l'ajuntament d'Òdena, afirma que "hem renovat" el grup de treball. Així, la formació passa a dir-se Fem Òdena AM, i la persona qui l'encapçalarà a les properes eleccions serà la periodista Maria Sayavera.

Sayavera, que també és una de les representants al Consell Comarcal de l'Anoia, amb quatre anys d'experiència com a regidora a govern a l'ajuntament odenenc i quatre a l'oposició, lidera la formació municipal, que "treballa amb un projecte il·lusionador i renovat per a presentar-se als comicis del mes de maig".

El grup explicita que "tenim la voluntat de treballar colze a colze amb els veïns" i es marquen com a eixos la mobilitat, la participació ciutadana –clau a l'hora de crear un model de municipi per Òdena-, la posada en valor del patrimoni municipal, "l'aposta per les polítiques socials i la promoció econòmica sostenible, creant sinergies comarcals i lligada a una millora de les infraestructures".

Afegeixen que "el grup comta amb persones provinents de totes les zones del municipi i perfils professionals diversos" i que  "volem crear un model de poble a partir de trobades amb veïns, entitats i col·lectius odenencs". Afirmen que "volem que Òdena sigui un lloc per viure, gaudir i treballar, tot millorant el dia a dia dels seus veïns, escoltant-los i restant oberts a totes les opinions i punts de vista sobre el municipi, sempre apostant per a posar en valor tots els nuclis i les seves oportunitats de millora".

 


5 Comentaris

m

marcel

27 de febrer 2019.17:17h

Respondre

i sobre el polígon gegant al poble? que estan fent i pensant els alcaldes d’altres pobles i ciutats? res?

m

marc

Igualada

27 de febrer 2019.13:24h

Respondre

Molt bé Maria,
Si jo visques a Odena tens el meu vot segur. Convé gent jove.

M

Marta

ODN

27 de febrer 2019.11:24h

Respondre

No entenc que quan hi ha una cosa tant gran enmig com el que passa a Can Morera no se’n digui ni una sola paraula. Perquè???

J

Jordi

Òdena

27 de febrer 2019.09:21h

Respondre

Totes les frases que diu la candidata són frases buides, de pre campanya, no diuen res. Les les podria dir Guisado o els misteriosos de Odena a Fons que parlen sense noms visibles.

La pregunta... Llegir més és ben simple:

Jo el que vull saber d’ERC és si recolzen o no la zona industrial de Can Morera. La resta són collonades.

La sobirania que predica ERC es comença practicant a casa. Quan parlen de participació precisament es tracta d’això, que els odenencs decidim si volem transformar 400 Ha de sòl rústic, del que viuen molts pagesos, a sòl industrial per beneficiar als Singla i a quatre empreses que volen sòl barat per contractar quatre persones i poc més.

a

antoni

igualada

3 de març 2019.08:18h

jordi, jo prefereixo que aquestes 400 hectàrees serveixin per donar feina ni que sigui només a 400 persones que no a 40 pagesos si hi arriben ara... els metres quadrats en venda bé deuen ser dels... Llegir més pagesos no? quants productes ”made in òdena” de la terra tenim al mercat?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.