TORNAR

Òdena a Fons dóna suport a Per la Conca i Unió de Pagesos respecte a Can Morera

La candidatura considera que el Pla Director ”pot hipotecar” el territori

politica
Dimarts, 26 febrer 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Novament, el sector de Can Morera, on s'hi planteja la creació d'una superfície industrial, és un dels temes axials del debat polític a Òdena. La plataforma Òdena a Fons ha mantingut converses amb Unió de Pagesos i Per la Conca sobre aquest projecte i assumeix part de les seves reclamacions.

En un comunicat, la plataforma ciutadana Òdena a Fons (OAF), que planteja concórrer a les municipals, ha manifestat que "estem en contra de l'actual pla director que afectarà la zona del polígon de Can Morera, a Òdena". OAF matisa que "no s'oposa al creixement industrial ni als llocs de treball que podria portar, però volen que es faci de manera ordenada". Consideren que, en el cas que les condicions fossin òptimes, serien els odenencs "els qui haurien de decidir com i on volen la zona industrial a través d'un procés participatiu".

L'espai de Can Morera on s'hi instal·laria la nova superfícieLa plataforma s'ha reunit amb membres d'Unió de pagesos i amb l'associació Per la Conca, la plataforma conclou que no estan d'acord amb que es faci una afectació tan gran dins del municipi sense cap empresa al darrere. Malgrat que els sembli que "podria ser una opció de futur, ara per ara consideren que seria una hipoteca per a uns terrenys, per a uns professionals, i per a les famílies que viuen i treballen en aquest entorn".

OAF va decidir el mes de gener constituir-se com a plataforma ciutadana i presentar-se a les properes eleccions municipals. La plataforma vol ser un "nexe d'unió per a tothom, respectant totes les opinions i les diferències internes del mateix municipi. Entre els motius hi ha el fet que els partits polítics s'estiguin fent servir per fer de palanca en temes de país o d'estat, cosa que comporta que molts dels problemes del dia a dia dels municipis quedin en segon pla, o poc visibles". Es pot contactar amb Òdena a Fons - Avancem a través de la seva pàgina de Facebook https://www.facebook.com/odenaafonsavancem/ o del seu web https://odenaafons.org

 


3 Comentaris

m

maria

odena

3 d'abril 2019.10:54h

Respondre

Del que s’ha de parlar és com volem que es facin les coses, a partir d’uns criteris de compacitat i d’estalvi de sòl o a partir d’altres criteris. si el que preveu el Pla director de la... Llegir més Cònca d’Òdena i el que preveia l’avanç de POUM d’ôdena, és fa realitat, el que és clar és que Òdena deixarà de ser tal com la coneixem i passarà a ser una altre cosa.

J

Jordi

Òdena

26 de febrer 2019.18:50h

Respondre

Soprèn que una plataforma que vol presentar un alcalde faci comunicats i no se sàpiga qui forma aquesta plataforma ni qui ho lidera.
Quina credibilitat dona aquest ordre de fer les coses?
Això... Llegir més més aviat sembla el partit pirata o un comunicat de Anonymus més que el d’un instrument per concòrrer a unes eleccions municipals.
Dono un vot de confiança, però veurem.

N

Ningú en parla

26 de febrer 2019.15:55h

Respondre

Per què ningú parla de perquè s’ha de fer el macropolígon juuuuuustament en aquelles terres aïllades de tot?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.