TORNAR

Els socialistes de l'Anoia també es decanten per Pedro Sánchez

El guanyador va assolir tres de cada quatre vots dels militants

politica
Dimecres, 24 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat diumenge van tenir lloc les primàries del Partit Socialista, amb l'elecció d'un secretari general entre la terna Pedro Sánchez, Susana Díaz i Patxi López. La sorprenent victòria -per la contundència- del primer també va tenir reflex en els resultats que van produir-se a la delegació anoienca.

Més d'un centenar de militants socialistes de la comarca van participar a les primàries del PSOE de diumenge. Els resultats a les set taules habilitades a la comarca no van diferir de la majoria de Catalunya i Pedro Sánchez es va imposar amb comoditat. El guanyador a tot l'Estat amb vora un 50% dels vots va obtenir a l'Anoia vora el 75%, mentre els seus rivals tenien uns resultats molt més pobres.

Pedro Sánchez, de nou secretari general socialistaEn total van ser 104 vots emesos, 75 dels quals van ser per Sánchez, 18 per la presidenta andalusa Susana Díaz i 11 per Patxi López. La participació a l'Anoia va ser d'un 56,83% dels militants, una de les xifres més baixes de Catalunya, només per davant del Barcelonès Nord. Sánchez va guanyar amb rotunditat a totes les àrees de vot al Principat. La comarca va ser un dels punts on, a més, la distància entre la segona -Díaz- i López va ser més reduïda.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.