TORNAR

Vilanova 365 comença la seva cursa aquest divendres

El partit s’articula entorn l’alcaldessa i els antics membres del PSC al govern

politica
Dimecres, 8 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació Vilanova 365, que reuneix  diversos membres del govern vilanoví que havien estat al PSC, amb l'alcaldessa Vanesa González, es presenta en societat el proper divendres. 

L'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, presenta la seva candidatura a les eleccions municipals amb el partit Vilanova 365, el proper divendres 10 d'abril, a les 8, en un acte obert a tot el públic al Centre Polivalent de Can Papasseit. Vilanova 365 és un partit nascut amb Vanesa González al capdavant, seguit d'altres regidors del consistori i vilanovins i vilanovines, que es defineixen "amb els ideals d'esquerres i progressistes". González donarà a conèixer la resta de l'equip que l'acompanya.

El nou partit té com a objectiu "impulsar el creixement del municipi i treballar per una Vilanova millor" i es presenta "totalment desvinculat del PSC" però "com la continuitat del mandat de l'actual alcaldessa". Vilanova 365 destaca com a eixos "l'impuls dels serveis socials, la promoció econòmica i foment de l'ocupació, la participació ciutadana i la proximitat entre l’Ajuntament i els vilanovins i vilanovines". Es tracta d'un acte obert a tothom, que comptarà amb un refrigeri en finalitzar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.