TORNAR
PUBLICITAT

Les parròquies d'Igualada resen dissabte per la pau a Catalunya

Els rectors segueixen les indicacions fetes pels bisbes del país

societat
Divendres, 6 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb les imatges de les càrregues policials del diumenge 1 d'octubre a la retina, les parròquies d'Igualada fan un crit per fer una aturada. Els rectors envien un missatge a aplegar-se per rebutjar la violència. 

Les parròquies d'Igualada volen fer una crida per "la pau a Catalunya". "Davant la difícil situació que viu la nostra societat i acollint la petició dels Bisbes de Catalunya" que han demanat "a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història", les tres parròquies de la ciutat i els Priors del Sant Crist conviden a tots els catòlics igualadins i a tots els homes de bona voluntat a una pregària pública al Sant Crist d'Igualada.

La pregària convocada per la pau a Catalunya serà dissabte, dia 7, a 3/4 de 9 del vespre a la Basílica de Santa Maria. Com tants altres moments difícils de la nostra història es vol acudir a la protecció del Sant Crist per la pau i la concòrdia. La missa vespertina de les 8 del vespre a la Basílica, presidida per Mossèn Xavier Bisbal, rector i moderador, s'oferirà per la pau i la justícia, i acabada l'eucaristia es farà la pregària a la capella del Sant Crist, que inclourà la lectura de diversos textos i cants, acabant amb els goigs populars.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.