Dimecres, 31/1/2018
1268 lectures

Fas la col·lecció?

No conec ningú que les faci, però segurament algú hi deu haver.

Em refereixo a dues col·leccions (anunciades a TV, com no podia ser d'altra manera)

Una d’elles és la “Col·lección de figuras de Oliver y Benji”.  És ben possible que ni t’hagi passat pel cap adquirir-la. Potser penses que no et fa falta una col·lecció de “pongos”, doncs a casa ja n’hi tens prou.

Doncs m’atreveixo a pensar que tu no ho saps tot. De quantes figures consta? Bàsicament de 80. Dic bàsicament perquè si  fas una subscripció, et donen –pagant- a partir de la quarta entrega algunes figures més.

I el preu? Aquí, com que no vull errar, citaré textualment la informació que he trobat a la pàgina web 

 “La  colección de Oliver y Benji, tiene un precio de 1,50 € en la entrega promocional, 4,99€ la segunda entrega  y 9,99 € para el resto de la colección, hasta la entrega 80.”  (1’5 + 4’99 + 9’99*78 =785’71). No et precipitis amb prejudicis, doncs hi ha quatre de les entregues en les que hi ha un obsequi. Per exemple, en l’entrega 15 et regalen la gorra del Benji (que de fet, potser no saps ni qui és. Podem fer un club).

Però la pregunta clau que potser t’has fet (potser) és: de què va tot això?. La mateixa pàgina web t’ho explica: “Colección formada por las Figueras de los personajes futbolísticos de dibujos animados más famosos de todos los tiempos: Oliver & Benji. Una colección de réplicas fidedignas de los personajes más memorables como Oliver Atom, Benjamin Price, Mark lenders, etc.. “ Las figueras no són arbres. És un error tipogràfic. “És d’ells” (Jo en faig d’altres).

L’altra col·lecció és la de “Star Wars bustos de colección”.

Aquesta té sols 60 entregues. Això vol dir que si a casa no hi tens espai i motiu per qual no podies comprar el col·leccionable anterior, aquest deu ocupar menys.

Però no corris a comprar-ho! Has de saber algunes coses. Les FAQS relatives a aquesta col·lecció tenen resposta a la corresponent pàgina web 

El preu: “La colección Bustos de Star Wars, tiene un precio de 3,99 € en la entrega promocional, 8,99€ la segunda entrega  y 17,99 € para el resto de la colección, hasta la entrega 60.”  (3’99 + 8’99 + 17’99*58 = 1056’4) És més cara que l’altra, però recordeu que hi ha menys figures i això té un preu. Eps! També hi ha obsequis –pagant- en algunes de les entregues.

I per acabar, t’estàs preguntant de què va tot això? Doncs com abans cito textualment “Por primera vez, los bustos de los personajes más emblemáticos de la Saga de Star Wars se han reunido en una colección única. Los bustos reproducen fielmente los personajes originales de los episodios del 1 al 7.”

Potser, benvolgut lector, faràs alguna de les col·leccions. Gaudeix-la! De ben segur que en una vitrina lluirà d’allò més.

Jo no dec ser d’aquest món. 

Altres articles de Lambert Jorba

1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

31 de gener 2018.23:37h

Respondre

Molt boo ! jo tampoc no dec ser d’aquest món. Jo disfruto veient com just en el moment en què un sol enorme s’està ponent per l’oest, una lluna enorme (”la lluna blava” , deien) està... Llegir més sortint per l’est. Això per mi sí que és gaudir de veritat, queda impregnat en la meva retina. I segur que cabrà a casa meva encara que sigui un pis petit :-)

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.