La pel·lícula del tresor: En Gerard Freixes ens recomana “L'home de la Càmera”

Gerard Freixes és un videocreador igualadí nascut el 1979. En l'actualitat exposa una mostra de la seva obra a l'espai Pantalla CCCB del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La pel·li  que recomana és:

“L'home de la Càmera” de Dziga Vertov (1929). Podria dir-ne moltes de més populars, perquè és una pel·lícula sense trama, que funciona a través del ritme en el muntatge de les imatges. Per això permet revisitar-la tants cops com es pot escoltar una cançó sense avorrir-se. Encara més si tenim en compte que hi ha diverses bandes sonores extra-oficials i cadascuna modifica la pel·lícula (personalment em quedo amb la versió de l'Alloy Orchestra). Aquí teniu l’enllaç

I també m'agrada perquè en vaig usar breus fragments en un video meu, Alone, així que hi ha un vincle personal amb ella. Com m'ha passat amb tots els altres films d'on he tret material.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.