La igualadina María José Lizarte estrena a La Seca

Rvelació II, de Xavier GabrielAquesta propera setmana, al teatre de La Seca-Espai Brossa, de dijous 5 de novembre fins  diumenge 8 s’hi representarà Simfonia de silencis, una obra escrita entre quatre autores que en paraules del director, Hermann Bonnin, han entreteixit quatre històries en què música i teatre esdevenen llenguatges primigenis, generant una dramatúrgia oberta a la poètica del silenci.

L’enhorabona és també per al teatre igualadí ja que una d’elles és la María José Lizarte. La dramaturga combina diferents projectes teatrals, algun d’ells presentat a la Sala Beckett, amb la docència a l’educació secundària, així com diverses col·laboracions en l’àmbit de la cultura igualadina com són les que fa al teatre de l’Aurora, les que brinda en aquest mateix Anoia Diari o les que puntualment la van portar a dirigir la presentació de la Cotonera amb la Bastida a la nostra ciutat.

L’autoria d’aquesta Simfonia és compartida amb l’Helena Codorniu, la Sabine Dufrenoy i Marián de la Chica, grup sorgit a partir de les complicitats que van aparèixer entre elles en la trobada a L’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett, a l’octubre de 2014, al taller Menys és més, impartit per Marc Rosich.

Retrat de María josé Lizarte, de Xavier GabrielL’obra serà representada per Padi Padilla i Carles Arquimbau sota la direcció, com hem mencionat, d’Hermann Bonnin, figura emblemàtica de les arts escèniques i reconegudíssim artista amb tot el prestigi que li otorga una carrera professional lligada a múltiples càrrecs públics en l’àmbit cultural.

Val a dir que  dimecres 4 es farà un acte per la presentació del projecte, el qual inclou la publicació en un llibre de l’obra en qüestió per Arola Editors, així com de tot l’equip que hi ha estat involucrat.

Tot plegat una gran ocasió per anar al teatre.

Altres articles de Xavier Gabriel Puiggròs

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.