Dimecres, 18/1/2017
1918 lectures

A molts de nosaltres ens fan por els canvis. Busquem l'estabilitat i voldríem que tot fos així "pels segles dels segles". Aquesta manera de pensar no està en sintonia amb la realitat del nostre cos. Per al nostre cos, l'equilibri és més important que l'estabilitat.

Cal observar com les persones caminen i avancen. Primer desplacem el nostre pes cap a la dreta i recolzem tot el pes a la cama dreta, i tot seguit recolzem la cama esquerra i hi recolzem tot el pes mentre aixequem la cama dreta. Avançar és un canvi constant del pes de dreta a esquerra i d'esquerra a dreta, en equilibri.

Hi ha diversos exemples de la importància de l'equilibri en el nostre cos. Per exemple, el sistema glandular és regulat per unes constants que mantenen en equilibri elements com el sucre o la calç.

Les persones busquem l'equilibri desesperadament i a vegades fem compensacions a través d'addiccions a drogues. Allò que aparentment sembla una malaltia o una gran desgràcia no és més que una recerca desesperada del cos per compensar i trobar una forma d'equilibri que li permeti continuar la vida. Treure de cop una addicció desequilibra la persona. La crossa és necessària durant un temps mentre la persona no pot caminar sola, treure-la és deixar la persona sense compensació, sense poder caminar

Això vol dir que cal mantenir les crosses i addiccions? No, però cal ser respectuós amb elles, no sempre són una cosa dolenta, sovint són un camí equivocat.

Superar una addició de segur comporta dolor. Però el dolor s'ha d'entendre, és una forma d'aprenentatge, possiblement la millor manera de canviar i tornar a trobar l'equilibri personal desitjat.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.