Cigronet

Més de 650 persones degusten el Cigronet de l'Alta Anoia aquest cap de setmana
Pere Massana: 'Volem vincular el producte al territori'

Dilluns, 15 novembre 2010. 13:30

El cigronet de l'Alta Anoia va ser el protagonista de la jornada gastronòmica de l'Anoia que es va celebrar aquest diumenge a Igualada amb un gran èxit de públic i que, segons Pere Massana, president del Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia, 'va deixar molt satisfets tant als visitants com als restauradors i productors'. El bon temps va acompanyar una jornada dedicada a la gastronomia de proximitat  i que tenia l'objectiu donar a conèixer el particular cigronet.
Tot a punt per a la Festa del Cigronet i de l’Artesania Alimentària de l’Anoia
Aquest diumenge, a la plaça de Cal Font d'Igualada

Dimecres, 10 novembre 2010. 03:00

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consorci per a la Promoció Turística de l’Alta Anoia amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia (GHITA), han preparat una nova edició de la Festa del Cigronet i de l’artesania alimentària de l’Anoia. Amb el lema 'Del camp a la taula', el diumenge 14 de novembre tornarà a celebrar-se a Igualada a la plaça de Cal Font.
‘Del camp a la taula’, nou lema de la Festa del Cigronet i de l’Artesania Alimentària de l’Anoia
8 de novembre

Diumenge, 25 octubre 2009. 03:00

Amb el lema “Del camp a la taula”, el diumenge 8 de novembre tornarà a celebrar-se a Igualada la Festa del Cigronet i de l’Artesania Alimentària de l’Anoia. El Consell Comarcal, el Consorci de l’Alta Anoia i el Gremi d’Hostaleria i Turisme ja tenen a punt una nova edició d'aquesta celebració gastronòmica, que amplia les activitats. L’acte central consistirà en una jornada gastronòmica en què podran degustar-se diferents propostes elaborades pels restauradors de l’Anoia.
Participada jornada del Cigronet
3.500 racions del tradicional llegum

Dilluns, 17 novembre 2008. 12:30

Centenars de persones s'han passejat aquest diumenge per la Plaça de cal Font d'Igualada en el que ha estat la Jornada del Cigronet i l'Agromercat, una cita que, acompanyada pel bon temps, ha servit per seguir doannt a conèixer la marca autòctona del cigronet de l'Alta Anoia i ha permès a més de mil comensals, degustar diverses maneres de preparar aquest típic llegum.
L'Alta Anoia sol·licitarà la Indicació Geogràfica Protegida pel cigronet
Un segell europeu de qualitat

Dimecres, 29 octubre 2008. 03:00

L'Alta Anoia sol·licitarà una Indicació Geogràfica Protegida (IGP) pel cigronet amb l'objectiu d'obtenir un distintiu de qualitat en l'àmbit europeu. Primer de tot, però, el Consorci de Promoció Turística de l'Alta Anoia està treballant per identificar la varietat autòctona de la zona per obtenir la 'més pura'. Una vegada establerta, esperen començar els tràmits per registrar la varietat durant l'any que ve i en el termini de quatre anys esperen poder disposar de la IGP.
L'Alta Anoia recull 36 tones de cigronet
34 tones menys que l'any passat

Dimarts, 21 octubre 2008. 03:00

L'Alta Anoia ha recollit 36 tones de cigronet aquesta temporada, 34 tones menys que l'any passat. El pagesos de la Cooperativa d'Agricultors de Calaf i Comarca (Coopac) expliquen que les hectàrees sembrades el 2007 van tenir una sobreproducció i l'objectiu d'aquesta collita ha estat harmonitzar la producció amb el consum actual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT