TORNAR

L'Ajuntament de Vilanova del Camí fa millores a la Biblioteca i a l'Espai Cultural Rovy

Amb un pressupost de 50.972,22 euros i amb el suport de la Diputació de Barcelona

cultura
Dilluns, 9 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Gràcies a un ajut econòmic de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vilanova del Camí ha executat diverses actuacions de reforma i millora en equipaments culturals. En el marc d'aquesta col·laboració, s'ha substituït l'enllumenat de la Biblioteca i s'ha redactat l'avantprojecte i el projecte executiu de remodelació de l'Espai Cultural Rovy, amb aixecament 3D de l'actual edifici. L'import de les dues actuacions ascendeix a 50.972,22 euros.

La substitució de l'enllumenat de la Biblioteca ha permès dotar l'equipament d'un tipus de lluminària més adequada al servei i molt més eficient amb la col·locació de diferents plafons led.

L'avantprojecte i projecte executiu de les obres de remodelació del Rovy Espai Cultural, s'ha redactat pensant en la recuperació de l'activitat original del Rovy, com a sala de teatre i cinema en zona de platea i escenari, amb servei de bar-restaurant en vestíbul de planta baixa i sales i espais polivalents d'ús cultural en vestíbuls de planta baixa, primera i segona.

L'avantprojecte també inclou una zona de serveis higiènics, instal·lacions i magatzem en plantes soterrani i semisoterrani, adequant-lo a la normativa vigent i d'acord amb el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.