TORNAR

Benjamin Scherer i Sander Sittig, al Concert de Nadal del Paper de Música

Interpretaran obres de Dvorák, Onslow, Brotons i Saint-Saëns

cultura
Dilluns, 16 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dissabte vinent, 21 de desembre a les 7 de la tarda tindrà lloc el Concert de Nadal del Paper de Música de Capellades, a càrrec de Benjamin Scherer, violí i Sander Sittig, piano

Els interessats poden reservar les seves localiotats fins el mateix dia del concert a les 3 de la tarda, trucant als telèfons 938014043 , de 8 a 2 de la tarda, 938011707, de 4 a 6 de la tarda i 938010284, de 8 a 9 del vespre.

Benjamín Scherer, violí

Benjamín Scherer Quesada va néixer el 1979 en KonigsleinfTaunus, Alemanya, i ha viscut a Espanya, França i Holanda. Va estudiar amb Zakhar Bron a l'Escola Superior de Música Reina Sofia i a Holanda amb Ilya Cruben i Herman KrebbersEl violinista, dedicat a la pedagogía i entusiasta de la música de cambra, ha actuat i gravat amb diverses farmacions a festivals d'Europa i els Estats Units col·laborant a redescobrir obres de Clavann, Legrenzi i George Onslow.

Així mateix col·labora al costal del pianista holandes Sander Sinig amb qui ha gravat per al segell Rad¡ Bremen. Guanyador del Primer Palau i guardonat amb el premi d'interpretació de I'INAEM, ha interpretat com a solista concerts per a violí de Bach, Vivaldi, Beethoven, Saint-Saëns, Sibelius i Brahms al costat d'orquestres com la Nederlands Kamerorkest, Forma AntiqvaSimfònica del Vallès i Segle XXI a França, Holanda, Àustria i Espanya.

Ha col·laborat assíduament amb la Koninklijk Concengebouworkest i en l'actualitat és ajuda de solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Toca un violí italià de Giuseppe Rocca, Torí 1863.

Sander Sittig, piano

Sander Sittig va estudiar al Conservatori d'Amsterdam amb Jan Wijn. Després de guanyar premis als concursos internacionals de piano de Roma, Palm BeachEpinal i Eindhoven, va començar una carrera que el va portar per tota Europa i altres continents, abastant un ampli ventall de repertoris: concert per a piano, recitals solistes i música de cambra. 

Sander Sirtig ha enregistrat com a solista (composicions de Mozart així com música de cambra. El seu major reconeixement es deu, no obstant això a col·laborar amb famosos violinistes tals com Shlomo Mintzllya CrubenUza Ferschtman i Maria Milstein, actuant a la Xina, el Japó, Israel, els Estats Units i molts països europeus, inclosos llocs com la Filhannonia de Sant Petersburg, l'Amsterdam Concengebouw i l'Auditorio Nacional de Madrid.

El 2019, Sander Sittig va actuar a festivals de música de cambra a l'Argentina, Gran Bretanya, Països Baixos i Àustria. Va recórrer Itàlia i Espanya amb Shlomo Mintz, i va actuar a Jerusalem amb Pavel Bennan i a Lisboa amb Miguel Simoes. En aquest any també recórrer Itàlia i Espanya amb Shlomo Mintz, a més d'actuar a Espanya amb el violinista Benjamin Scherer Quesada i als Països Baixos i Itàlia amb el jove violinista guardonat Hawijch Elders. 

Sander Sittig viu a Amsterdam i ensenya música de cambra, acompanyament de piano i investigació artística al Conservatori de Rotterdam. És col·laborador en acadèmies d'estiu com Crans·Montana Classics (Suïssa), Isa. (Àustria) i Schola Arvenzis (Eslovèquia), així com al Classical Academy, una organització que imparteix classes magistrals a través d'Internet.

Programa

Primera part

Romança per a violí i orquestra en Fa menor, op. 1 1 (versió amb acompanyament de piano). ANTONIN DVORÁK

Gran Sonata per a piano ¡ violí, núm. 3, en Fa menor, op. 11. GEORCE ONSLOW

- Allegro espressico

- Adagio

- Finale agitato ma non troppo presto

Duo per a vio¡ piano, en Mi major, op. 29. GEORCE ONSLOW

- Allegro gracioso

- Minuetto. Allegretto

- Andantino

- Final. Allegro

Segona part

Sonata per a violí i piano, op. 67.SALVADOR BROTONS

- Allegro non troppo

- Larghetto espressivo

- Allegro robusto

Introductions et Rondo capriccioso per a violí i orquestra, op. 28 (versió amb acompanyament de pianA). CAMILLE SAINT-SAENS

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.