//Plugins sense CDN ?>
La 'ceba fumada, farcida de la seva aigua i angules amb composició d’anguiles cuinades amb holandesa de ceba', el plat que l'igualadí David Andrés ha portat a concursar al S Pellegrino Young Chef, segueix portant excel·lents rèdits. El jove anoienc ha avançat cap a la final del certamen
La marxa triomfal de David Andrés continua al concurs S. Pellegrino Young Xef. L'igualadí, amb tan sols 27 anys, i amb mentors com el mediàtic Jordi Cruz, és un dels valors emergents més ferms de la cuina del nostre país. Fa unes poques setmanes publicàvem que l'anoienc, xef del restaurant igualadí Somiatruites i cap de cuina de l'Àbac -al costat de Cruz-, havia arribat a la semifinal del concurs. Ara, ja és oficialment finalista i representant dels dos estats de la Península Ibèrica a la finalíssima. El certamen l'organitza la revista Fine Dining Lovers i aplega a persones de 191 estats.
Serà a a la final mundial de cuiners menors de 30 anys del concurs S. Pellegrino Young Chef 2015 . La cita serà juny, on la seva recepta 'ceba fumada, farcida de la seva aigua i angules amb composició d'anguiles cuinades amb holandesa de ceba' és una de les candidates. Andrés competeix com a cap de cuina de l'Àbac -establiment amb dues estrelles Michelin- i, a les semifinals, va sobresortir per davant de 9 cuiners de diferents punts de l'Estat espanyol i Portugal.
Igualada tot tot i tenir grans cuiners i restaurants la gastronomia es la gran desconeguda del nostre Pais
es una llàstima perquè la Cuina es cultura es art es turisme es notorietat y en... Llegir més definitiva es un impacte econòmic mes que positiu i imprescindible per mirar endavant amb il·lusió.
En David Andres pot esser la guspira de una nova etapa de la gastronomia igualadina . El somiatruites tan per la oferta com per l interiorisme com per la situació dintre del entorn del REC son un gran exemple. Potser li falta el caliu de un servei mes proper.. Pero...
David es arribat a la final per mi ja es guanyat felicitats.
M agradarà celebrar-ho el somiatruites. en aquets plats que uneixen el millor de la la
cuina clàssica en el millor de la cuina creativa. (es la meva modesta opinió)
Eduard
Igualada
17 de febrer 2015.08:53h
FELICITATS, INSPIRACIÓ I FORÇA, David, Que per molts anys continuiis somiant truites, cebes ... i altres especies entranyables, i les podem gaudir.