//Plugins sense CDN ?>
'La lleugeresa i altres cançons' (Teatre Nu), 'La importància de ser Frank', 'Escape Room' amb Joel Joan Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives o 'La Ilíada i l'Odissea a Troia'. Aquests són alguns dels espectacles que passaran els propers mesos pel Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada i que els joves de menys de 25 anys de la ciutat podran veure a un preu reduït: cinc euros.
L'àrea de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada enceta la campanya 'Fins als 25 a cinc' que vol promoure l'accés a les arts escèniques, concretament als espectacles de la programació estable del Teatre Municipal l'Ateneu, entre els joves de fins a 25 anys de la ciutat. La iniciativa posarà a disposició dels joves entrades per assistir als espectacles del teatre a un preu reduït de cinc euros.
La campanya s'enceta el 2 de febrer amb l'espectacle 'La lleugeresa i altres cançons del Teatre Nu'. Així, durant el període de venda d'entrades de la programació estable, els joves de fins a 25 anys podran comprar les seves entrades al preu bonificat de 5 euros. Ho podran fer de manera anticipada, durant la mateixa setmana de la funció, al Punt de Difusió Cultural i Turística, ubicat al c/ Garcia Fossas, 2. També les podran adquirir el mateix dia de la funció, una hora abans, a la taquilla del teatre del Passatge Vives s/n. Caldrà acreditar l'edat amb el DNI.
Només podran comprar una entrada per espectacle i se li podrà requerir el DNI novament a l'entrada del teatre. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable i, un cop realitzat el pagament, no es podran fer canvis ni cancel·lacions.
Aquesta promoció no és vàlida per als espectacles que no siguin de programació pròpia, és a dir, aquells que organitzin al teatre empreses externes i entitats. Excepcionalment, també en podran quedar exclosos altres espectacles però, en aquest cas, s'indicarà degudament al programa.
Eduard Ruiz
Igualada
26 de gener 2019.08:59h
Em sembla molt bé la iniciativa, doncs posa l’accés a la cultura a disposició dels membres de col.lectius que, majoritàriament, no disposen de suficients recursos econòmics, com és el... Llegir més cas dels joves.
El que proposo, és que aquesta iniciativa es posi a l’abast de altres col.lectius, que es podrien canalitzar, per exemple, a través de l’associacions de veïns, assignant-lis un “cupo”, segons població (o associats) i espectacle (més gran si es preveu poca assistència, amb la qual cosa es podria aprofitar la capacitat del teatre i omplir al màxim), amb una sèrie de regles senzilles (preferència als que no hagin repetit; disposar fins x dies abans l’espectacle, per poder posar a la venda llire les no disposades; col.loquis en l’associació – o en grups- , abans o desprès de l’espectacle, si dona joc, el tema etc. etc..
Es podria extendre, i compartir, la iniciativa amb altres municipis, per exemple coordinats per els Departaments de Cultura de la MICOD, Consell Comarcal.
S’admenten suggerències per millorar la iniciativa, i tant debò els candidats a les properes eleccions municipals la facin seva, en benefici dels més vulnerables econòmics (solidaritat) ... i de la cultura (font de molts valors positius: diàleg i consens entre col.lectius diversos, empatia, que bona falta ens fan) .