//Plugins sense CDN ?>
La revista 'Cuina' va néixer el 2001, en un moment d'eclosió dels grans xefs catalans al panorama internacional. Ara, la publicació arriba a les dues dècades, ha fet un número especial i comença una etapa amb una directora igualadina.
L'equip de la revista CUINA ha fet balanç dels seus primers vint anys en l'acte de presentació del seu aniversari, on s'ha reivindicat les noves generacions de xefs que donen continuïtat a aquest moviment. Els exponents són, entre d'altres, David Andrés o Zhou Mengxin, dos igualadins, que apareixen al reportatge dels vint anys de publicació que posa el focus en les 20 cares actuals de la cuina catalana. Un reportatge que enceta l'etapa de Judit Càlix com a directora de CUINA.
L'acte de presentació d'aquest número especial va ser el dijous de la setmana passada. En aquesta trobada s'anunciava el relleu de Josep Sucarrats, director els darrers 15 anys d'aquesta revista líder, que ara agafa les regnes d''Arrels', un projecte que, assegura, el "motiva molt" i li permetrà seguir prop del CUINA.
El número 251 de la revista arribarà al quiosc a finals de juny, serà l'últim que dirigeix Josep Sucarrats i prendrà el relleu Càlix, que ja va ser la primera directora de la revista i que, ara, entoma de nou el repte de dirigir el CUINA. A l'acte del MNAC, ha assegurat que al projecte CUINA hi pot aportar "una curiositat infinita pel món de la gastronomia".