TORNAR

La igualadina Judith Càlix, nova directora de la revista 'CUINA'

Entre els 20 xefs del futur que destaca el nou número, els igualadins Zhou Mengxin i David Andrés

cultura
Dimecres, 16 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La revista 'Cuina' va néixer el 2001, en un moment d'eclosió dels grans xefs catalans al panorama internacional. Ara, la publicació arriba a les dues dècades, ha fet un número especial i comença una etapa amb una directora igualadina.

L'equip de la revista CUINA ha fet balanç dels seus primers vint anys en l'acte de presentació del seu aniversari, on s'ha reivindicat les noves generacions de xefs que donen continuïtat a aquest moviment. Els exponents són, entre d'altres, David Andrés o Zhou Mengxin, dos igualadins, que apareixen al reportatge dels vint anys de publicació que posa el focus en les 20 cares actuals de la cuina catalana. Un reportatge que enceta l'etapa de Judit Càlix com a directora de CUINA.

L'acte de presentació d'aquest número especial va ser el dijous de la setmana passada. En aquesta trobada s'anunciava el relleu de Josep Sucarrats, director els darrers 15 anys d'aquesta revista líder, que ara agafa les regnes d''Arrels', un projecte que, assegura, el "motiva molt" i li permetrà seguir prop del CUINA.

El número 251 de la revista arribarà al quiosc a finals de juny, serà l'últim que dirigeix Josep Sucarrats i prendrà el relleu Càlix, que ja va ser la primera directora de la revista i que, ara, entoma de nou el repte de dirigir el CUINA. A l'acte del MNAC, ha assegurat que al projecte CUINA hi pot aportar "una curiositat infinita pel món de la gastronomia".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.