//Plugins sense CDN ?>
La gent, la bellesa, els paisatges... Maria Gregori no va retratar els refugiats, ni la por, ni el dolor, va plasmar en les seves fotografies la cara de la resistència latent, el dia a dia, la feina al camp, els habitants amables, la gent del carrer. 'La realitat actual del conflicte al Tibet es veu constantment als mitjans de comunicació, però hi ha també l'altra cara del país, i crec que coneixent-la, es pot entendre més el conflicte, fer-se'n més una idea i sobretot conscienciar més a la ciutadania occidental' explica Gregori.
Tot va sorgir arran d'un petit llibret de fotografies que després del viatge, la Maria Gregori va entregar a la Casa del Tibet perquè el guardessin a la biblioteca com un document més del país. El llibret anava acompanyat de frases, cites i paraules escrites per una companya de viatge de Gregori i tot i que era un record molt emotiu, ara tenen la intenció de donar-ho encara més a conèixer. En aquest sentit Gregori ha assenyalat que ofereix 'l'exposició a ajuntaments, entitats, associacions de veïns o qui la vulgui exposar, amb la finalitat de donar a conèixer aquesta realitat del Tibet'.
Gregori reconeix que no es tracta de fotografia d'autor, sinó d'afició i de testimoni però deixa obertes les portes amb aquesta vocació de conscienciar.
L'exposició es pot veure a la casa del Tibet de Barcelona.
m’afegeixo a l’interés perque es pugui veure també a Igualada aquestra exposició.
-L’exposicio val la pena. És oberta de dilluns a divendres. Aneu-hi
M’han comentat que és una exposició molt interessant.No està previst exposar-la a Igualada?
Elvira
Sagrari Ribera
Igualada
13 d'abril 2009.20:58h
Maria, enhorabona. Seria interessant portar-la a Igualada, així la podríem veure.