//Plugins sense CDN ?>
Productes de la comarca, productes catalans, elaboracions artesanes, són l'aposta que des que va engegar ha fet la Taverna catalana del Clot del Clos. Engegar un negoci de restauració era complicat, i l'Albert i la Sílvia van buscar un element diferenciador i que també els identifiqués, donar a conèixer cerveses artesanes, bulls, llonganisses, vins, ratafies, aromes i d'altres digestius com una manera més de mantenir la identitat.
Com a Taverna estan especialitzats en cerveses artesanes, i com explica l'Albert, en tenen de baixa fermentació Lagers i també d'alta fermentació com son les Ale, de blat, rosses, torrades i negres,' totes catalanes des de la Catalunya Nord fins a Tarragona'. Al mateix local s'han donat a conèixer diversos tipus d'aquestes cerveses, en unes jornades cerveseres del passat mes de febrer: 'Crec que s'esta fabricant molt bona cervesa a Catalunya, encara que costi d'apreciar perquè continuem valorant més les estrangeres que les nostres. Totes surten de micro-cerveseries, son cerveses fetes amb molta cura, sense filtrar ni pasteuritzar, ja que la segona fermentació la fa dins de l'ampolla. Per això, sempre les hem de mantenir de forma vertical i conservar-les a una temperatura adient, sense superar els 24º C' explica l'Albert.
L'oferta de cerveses es complementa amb un seguit de productes gastronòmics amb etiqueta, des de les típiques patates braves, ab una salsa especial, hamburgueses de 18 cm de diàmetre o llesques de 40 centímetres; però destaquen per productes diferenciats que no es poden trobar a la comarca com galettes fetes amb farina de fajol ecològica i treballades amb cervesa, que van farcides amb diferents productes majoritàriament de la terra. També elaborem la massa per les creps dolces i les gofres. Últimament hem incorporat el gelat de turró amb ratafia, originari de la Garrotxa i le Filiberto, originari de Llessuí al Pallars Sobirà'.
1r aniversari
La setmana vinent El Clot del Clos (carrer del Clos 53, a costat del Farolillo) celebra el primer aniversari, i ho fan amb una nit de dissabte de música per a tots els gustos.
El concert començarà a les 23 h. amb el grup pop rock Teràpia. A continuació, a 2/4 d'1 de la nit Band the la Muerte, rock convers en acústic i a partir de les 2 i fins a les 3 punxaran els Dj. "Toni i Jordi".
En motiu d'aquest primer aniversari anoiadiari i El Clot del Clos sortejaran a partir de dilluns uns productes molt refrescants i saborosos. No us oblideu de participar en el sorteig!
Que les hamburgueses és puguin definir com a cuina catalana al.lucina una mica.
Això sí que són hamburgueses de qualitat i no les d’un altre establiment.
veieu? I no passa absolutament res per servir Hamburguesses... no s’ha de ser tant purità ni tant fanatic...
Per que es pot ser català i menjar Hamburguesa, o no es pot?
BERNAT DÀMASO MORROS
29 d'octubre 2009.18:19h
Per molts anys EL Clot del Clos pugui continuar oferint-nos cerveses artesanes del país, entre d’altres productes. Tal com diu l’Albert a Catalunya comencem a tenir elaboradors de cervesa... Llegir més artesana de gran qualitat. Som país de vins i caves, no ens en podem oblidar, però la cultura cervesera està entrant amb força i pels amants de la cervesa això és altament positiu. Ja no ens cal fer tants viatges a Barcelona....
Per molts anys, ànims i endavant amb la feina que feu!