//Plugins sense CDN ?>
L'Associació el Trill vol mantenir una cita ja consolidada, encara que aquest any no sigui possible amb el format habitual. Aquesta edició estarà dedicada a les herbes de la ratafia.
La ratafia i el seu gust dolç i melós serà la protagonista de la desena edició del Mercat de les Espècies d'Argençola. Serà aquest dissabte 13 de juny. L'organització, a càrrec de l'Ajuntament i l'Associació el Trill ha decidit no anul·lar-lo sinó que l'ha adaptat. Serà en format d''streaming'.
Una edició especial, pel número i per les circumstàncies, amb un eix especial, no una sola planta protagonista sinó tot un còctel amb les quals es fa un licor per brindar i tancar acords. Les activitats es podran seguir a través del canal de Yotube de l'Associació el Trill. Al matí, de 10 a 2/4 de 2, hi haurà una Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors. Ratafia. Paisatge i cultura. Les herbes, elaboració i maridatges a la cuina.'
Ja a la tarda, de 4 a 5, es farà la sortida de reconeixement de flora per collir les herbes de la ratafia a Argençola, a càrrec de Astrid van Ginkel, Marc Talavera, Els Corremarges, Airy Gras i Montserrat Enrich. De 5 a 6, el taller d'elaboració casolana de Ratafia, amb els avis de Cal Rosó de Santa Maria del Camí i els Amics de la Ratafia de l'Anoia. De 6 a 7, una sessió sobre 'L'alquímia de les espècies i la Ratafia'. De 7 a 8, els membres de la Sobirana faran un tast de tres ratafies. Per acabar, de 8 fins a 2/4 de 9, es farà una presentació de llibres relacionats amb la ratafia, licors i herbes, a càrrec de Lluis Marmí de la Tradillibreria. A partir de 2/4 de 9, concert i vídeo dels 10 anys del Mercat de les espècies.