TORNAR

Els Moixiganguers d'Igualada, de tripleta en tripleta

Els morats refermen a Valls el seu millor inici de temporada

cultura
Diumenge, 10 juny 2018. 11:27. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els Moixiganguers d'Igualada han sumat una tripleta més -la quarta- d'aquesta temporada. Ho han fet aquest dissabte al Pati de Valls, una plaça important dins el calendari dels igualadins, compartint actuació amb Nens del Vendrell, Castellers de Barcelona, Colla Jove Xiquets de Tarragona i els amfitrions, la Colla Joves Xiquets de Valls. Ara fa un any, per aquestes dates, els morats van descarregar en aquesta actuació a Valls la seva primera tripleta. Enguany ja n'han descarregat 4.

  

Els Moixiganguers d'Igualada consoliden, en una brillant arrencada, la seva millor actuació de la temporada: la tripleta, amb la torre de 2 de 8 amb folre, el 3 i el 4 de 8, mentre es preparen per portar a plaça la catedral, el 5 de 8, que van descarregar per primera vegada a finals de la temporada passada i assagen grans reptes com el 3 de 9.

Aquest dissabte, al Pati de Valls, van completar la tripleta per quarta vegada aquest any, en una actuació en què cal destacar que 3 de les 5 colles participants van estrenar castells aquesta temporada: la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el primer 5 de 8 i el primer 3 de 9 amb folre; la Colla Jove Xiquets de Tarragona va estrenar també el 3 de 9 folrat i va descarregar i primer 4 de 8 amb agulla, i els Castellers de Barcelona van descarregar la seva primera tripleta de la temporada.

Els Moixiganguers van ser els primers a actuar al Pati, i ho van fer amb la torre de 8 amb folre, la construcció a priori més complicada de la tripleta però que els igualadins porten a plaça amb seguretat. A segona ronda, els morats han descarregat també sense complicacions el tres de 8 i han deixat per a la tercera ronda el 4 de 8,més bellugadís i més treballat. Els anoiencs han tancat l'actuació amb un vano de 5.

Moixiganguers d'Igualada: 2d8f, 3d8, 4d8, V5
Castellers de Barcelona: 3d8, 2d8f, 4d8, V5
Colla Joves Xiquets de Valls: 5d8, 3d9f, 3d8p c, P7f c, V5
Nens del Vendrell: 3d8, 4d8, 2d7, P5
Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3d9f, 4d8a, 5d8, P6, P5 + 4 P4


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.