TORNAR

Tierno, Sesow, Masegosa i Zrhizen

Supermercat d'Art de l'Anoia

cultura
Dilluns, 21 desembre 2009. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Inaugurat el SARTC aquest mateix divendres, seguim costant-vos alguns dels artistes que exposen en aquest Supermercat. Fins el dia 5 de gener podreu veure, entre totes les obres, el què mostren Benigne Tierno (qui va ser l'encarregat aquest dissabte al matí del taller creatiu al vestíbul de l'Ateneu), Matt Sesow, Joana Masegosa i Marcos Zrhizen.

Obra de Marcos Zrhizen

Obra de Joana Masegosa

Obra de Matt Sesow

Obra de Benigne Tierno

BENIGNE TIERNO

Defineix la teva obra

Matèrica, simbòlica, amb la intenció de tenir la capacitat de transformació interior per a mi mateix i per l’espectador.

Perquè et dediques a l’art?

Per que es un camí veritable de desenvolupament espiritual

L’art en la vida quotidiana, on el trobes?

En la mirada de la meva filla

MATT SESOW

Defineix la teva obra

Comencé a pintar como hobby, y como terapia de un trauma que de muy pequeño tuve a raíz de un accidente que me dejo sin mi mano izquierda, siendo yo ambidiestro. Utilizo la pintura para comunicar mis emociones.

Perquè et dediques a l’art?

Desde 2001 me dedico exclusivamente a pintar, no concibo mi vida sin la pintura.

L’art en la vida quotidiana, on el trobes?

La motivación la encuentro en todo lo que ocurre en mi país EEUU y en el mundo en general. Expreso mi opinión sobre lo cotidiano, la política, la guerra, la cultura etc. Pintar me hace feliz, sin más.

JOANA MASEGOSA

Com definiries la teva obra?

Com impuls, m’agrada deixar-me portar per la primera idea.

Perquè et dediques a l'art?

Senzillament perquè m’agrada.

L'art en la vida on el trobes?

La majoria dels cops amb les coses més simples: una mirada, un gest, una rialla, un edifici en construcció, una pila de fruita o verdura... M’agrada retenir-les per després expressar-les de forma plàstica.

MARCOS ZRHIZEN

Com definiries la teva obra?

La meva obra parla de l’home (de la dona, de la infància) en un determinat entorn natural. Parla de solitud, del clan i alhora de plenitud, de llibertat. Aspiro a crear un llenguatge propi, despullat, essencial. Potser, la diferència està en el punt de vista, en la senzillesa. Això convida a la relaxació, al goig de la contemplació, i perquè no, a una certa reflexió.

Perquè et dediques a l'art?

L’art em permet experimentar amb un espectre molt ampli de sentiments, idees, sensacions, ... com la curiositat, la imaginació, la recerca interior i exterior. L’art es un viatge, una aventura apassionada i apassionat que requereix molta energia. Per a mi l’art es la vida.

L'art en la vida on el trobes?

L’art està a tot arreu, en tota persona i els carrers es una font d’inspiració permanent. Des de com es vesteix la gent, als aparadors, l’arquitectura, la publicitat, els petits gestos quotidians, un rostre, una posta de sol, un moviment ..., no s’acaba mai.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.