TORNAR
PUBLICITAT

Tornen els cursos de català per adults

Els certificats de nivell expedits són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística

cultura
Dilluns, 31 agost 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Servei Local d’Igualada i el Servei Comarcal de l’Anoia obren el període de matriculació dels cursos de català per a adults del període de setembre 2015 a gener 2016.

PUBLICITAT

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza a tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells bàsic i elemental) i per a les que volen aprendre a escriure'l (nivells intermedi, suficiència i superior). 

Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Per inscriure’s a un curs cal acreditar el nivell que es té mitjançant un certificat de coneixements reconegut o bé fer una prova de col·locació. Aquestes proves es fan els dies 7 i 8 de setembre, de 10 a 14 h, i el 14, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, al c. Lleida, 78 (edifici Ig-nova).

Inscripcions a partir del 15 de setembre

La inscripció per als antics alumnes és a partir del 15 de setembre, als nivells bàsic i elemental, i a partir del 16 de setembre, als nivells intermedis i suficiència. El lloc és el c. Lleida, 78, en horari de 10 a 14 h, i a la tarda en hores convingudes.

La inscripció general als cursos dels nivells bàsic i elemental és a partir del 17 de setembre i als nivells intermedis i suficiència és a partir del 18 de setembre.

Hi ha una reducció del 70% de la matrícula a aturats i del 50% a pensionistes, jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia ofereix cursos de nivells intermedi i de suficiència en la modalitat semipresencial, amb el curs Parla.cat, que és un espai virtual d’aprenentatge.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.