Divendres, 8/1/2010
583 lectures

L'imaginari de Terry Gilliam

Heath Ledger, a l'última pel·lícula

Divendres 8 de gener es projecta al Cine Club Igualada l'última pel·lícula de Terri Gilliam, "El imaginario del Doctor Parnassus".

El Dr. Parnassus és l’actracció principal d’un show itinerant, on el públic pot entrar en el seu imaginiar i triar entre la llum i l’alegria o la foscor i la tristesa. A banda d’aquest do, el doctor compta amb una maledicció: és aficionat a les apostes i acostuma a perdre amb el dimoni. En un dels jocs va perdre la seva filla: passarà a ser propietat del dimoni quan faci 16 anys. En aquest moment arriba un foraster molt estrany i s’uneix al show de Parnassus.

Aquesta barroca i imaginativa pel·lícula de l’irregular Terri Gilliam té com a alicient principal el fet que és l’última oportunitat de veure a la pantalla Heath Ledger. De fet, l’actor va morir durant el rodatge de Parnassus i això va provocar que Colin Farrell, Jude Law i Johnny Depp el substituïssin en alguns fragments.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.