Dimarts, 14/1/2014
863 lectures

Centre per a vianants

Finalment l’Ajuntament d’Igualada converteix en zona per a vianants la part per sota de la rambla Sant Isidre. Les zones blanques del Rec i de l’avinguda Balmes supliran la pèrdua de zona d’aparcament del centre de la ciutat i es prioritzarà, a més, l’utilització dels aparcaments de pagament de la plaça de la Creu i de la plaça de Cal Font, que restaran oberts les vint-i-quatre hores del dia.

Aquells caos circulatoris a la plaça del Pilar i la de Sant Miquel desapareixeran i, amb ells, es potenciarà el trànsit a peu o en altres elements, com cadires de rodes. Aquests últims ens veurem obligats a fer braços des de l’avinguda Balmes, des del Passeig o carrers propers perquè, des del Rec, la pujada és físicament impossible de salvar.

Una ciutat amable amb els discapacitats suposo que també adaptarà l’accés a comerços, cafeteries i serveis que, avui en dia, tenen barreres tals com esglaons o escales i obligarà a aquells que tenen accessos preparats a marcar-los i a indicar-los.

Una Igualada per a tots i per a tothom, es mogui com es mogui. Una ciutat de futur.

Altres articles de Darius Solé

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.