Dimarts, 22/10/2013
781 lectures

El Rec d’Igualada

Des de fa uns pocs anys algunes entitats han volgut posar èmfasi en el Rec d’Igualada, una part apartada i obviada durant anys per polítics i empresaris, per l’economia de la ciutat.

Però, el naixement del Rec.0 va donar una alenada d’aire fresc a aquell espai, a aquell racó que ja comptava amb la mirada amorosa d’igualadins i forans. Va obrir les portes de racons industrials, d’adoberies oblidades i de paratges que van tenir una importància cabdal per la nostra economia de ciutat.

El Rec.0 porta, a cada edició, gairebé la mateixa quantitat d’habitants que Igualada. Els porta amb una cartera, plena o mig plena, que busca per entre les ofertes tèxtils, que remou sabates, jaquetes, pantalons... I que passeja per la ciutat, pel centre que té a prop, que mira també les botigues obertes que ofereixen productes iguals o semblants que aquells que s’ofereixen al costat del riu... i restaurants, i bars, i terrasses... i botigues de tot tipus de serveis... i qualsevol altre iniciativa empresarial pot ser blanc d’aquests forans compradors de roba que, durant un dia, volen tafanejar roba, comprar gangues i veure una ciutat: Igualada.

Deixem-nos de collonades i anem cap aquí, cap a aquesta aposta que no fa mal a ningú, per molts fantasmes que alguns hi vulguin veure. Anem a potenciar la nostra ciutat i posem-la al mapa a cada Rec.0.

Altres articles de Darius Solé

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.