Un portal que "és una eina digital per ajudar a les empreses a replantejar la seva manera d'encarar l'estratègia empresarial tenint en compte tots aquests conceptes per tal de minvar l'impacte que les empreses (i persones) tenen en l'entorn". Entre les empreses que s'adhereixen i utilitzaran aquesta web, les de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial de les Comes (AEPIC).
La secretària general de la patronal anoienca, Paula Arias, afegeix que "creiem que té molt de sentit donar una segona vida útil a materials i productes, evitant que es converteixin en rebuig. Permetent a les empreses que guanyin un valor més al seu core business, implicant-se activament amb l'economia circular. Agraïm la col·laboració de l'AEPIC en aquesta iniciativa i fem una crida perquè moltes més s'hi sumin en aquest projecte."
Aquest portal d'Economia Circular i el Mercat d'Intercanvi vol ser "una font de recursos i eines per allargar la vida útil dels productes per tal de facilitar l'intercanvi de productes des de les empreses cap a altres, entitats i particulars, a través d'una gran diversitat de productes, material d'oficina, mobiliari, decoració, llibres, terminals, informàtica i
electrònica, material industrial, entre d'altres."
Caldrà registrar-se per poder oferir un producte, però tothom qui ho vulgui, podrà sol·licitar-los, sigui empresa, particular o organització, tenint preferència per obtenir els productes les entitats i centres educatius: "no hi ha cap contraprestació econòmica pels productes, i com a comprovant de la transacció del producte o material, l'empresa oferent
elaborarà un albarà d'entrega. Els articles que s'ofereixin en el mercat d'intercanvi han d'estar en bon estat de conservació i tenir una qualitat mínima", especifica Mateu.