TORNAR

L'Anoia film Office ja és una realitat

Fins ara 12 municipis de la comarca s'hi han adherit

economia
Dimecres, 11 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Anoia Film Office ja està en ple funcionament. L’oficina neix amb l’objectiu d’atraure rodatges a la comarca de l’Anoia i oferir un servei àgil i efectiu que cobreixi les necessitats de les productores que decideixin localitzar a la comarca de l’Anoia.

El carrer del clos convertit en un plató de cinema

El tret diferencial de l’Anoia Film Office és l’oferiment, a través del web, d’espais per a rodatges tan públics com privats. Totes les imatges estan recollides i es poden consultar a l’apartat de 'localitzacions' a l’adreça web www.anoiafilmoffice.com.

El plantejament d’aquest servei també és singular pel fet que engloba tota la comarca. S’hi poden adherir tots el ajuntaments anoiencs. Fins al moment, l’Anoia Film Office compta amb 12 municipis i s’esperen les futures adhesions de la resta d’Ajuntaments en els pròxims mesos.

Els municipis adherits fins al moment són: Capellades, Santa Margarida de Montbui, El Bruc, Calaf, Masquefa, Igualada, La Pobla de Claramunt, Piera, Copons, Castellolí, Òdena, i

Vilanova del Camí.

Tots els particulars que tinguin una propietat a la comarca de l’Anoia i creguin interessant per oferir com a localització poden inscriure’s a través del web, o bé enviant un mail a

info@anoiafilmoffice.com.

Pot ser una casa, un pis o bé un espai concret com una terrassa, un jardí, un lavabo, una cuina o un menjador. Perquè una espai sigui idoni per a rodatges ha de ser ampli per tal de garantir l’entrada i col·locació dels equips tècnics. No és necessari que siguin espais de luxe, ja que les demandes d’espais són molt variades i heterogènies. L’ocupació d’un espai privat per a un rodatge sempre és remunerat i la inscripció a l’Anoia Film Office és gratuïta

per particulars i ajuntaments.

D’altra banda, el portal web també ofereix un directori d’empreses de serveis de la comarca per tal de facilitar la recerca a les productores: hotels, restaurants, empreses de retolació, lampistes, fusters, etc. En definitiva serveis anoiencs que poden donar resposta a les necessitats que sorgeixin en qualsevol rodatge.

L’Anoia Film Office és una projecte ideat i impulsat per De Verité Produccions amb

BoxCom, i ha comptat amb el suport inicial del Consell Econòmic i Social de la Comarca de

l’Anoia.


1 Comentaris

A

Albert Rossell

Igualada

11 de maig 2011.10:00h

Respondre

Molt bona notícia. Enhorabona, Comi.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.