//Plugins sense CDN ?>
L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de Jaume Alsina, President i Fundador empreses Grup Alimentari Guissona, Josep Mª Palau, Alcalde de Jorba i Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació. A més hi han assistit l'alcalde d'Igualada, la diputada al parlament, Alba Vergès, i el president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, així com també regidors de la corporació jorbenca, i veïns del municipi.
En el torn de parlaments, Jaume Alsina ha afirmat que el centre comercial de Jorba era 'un pas més en el camí que estava fent el Grup Alimentari Guissona per acostar d'una manera ràpida els productors i els consumidors'
Josep Maria Palau ha destacat la creació d'una trentena de llocs de treball que ha suposat l'impuls del centre, i ha manifestat el seu desig que el centre comercial acabi sent un pol d'atracció de nous negocis que podrien establir-se al mateix polígon industrial Creu de Sant Pere: 'Tenim terrenys del grup Alimentari Guissona, i terrenys de l'Ajuntament a disposició de les empreses que hi vulguin ubicar els seus projectes'
Per la seva part, Bàrbara Minoves, ha afirmat que el del grup Alimentari Guissona era un 'clar exponent d'un model cooperatiu d'èxit' i ha afirmat que era 'una mostra dels valors del nostre país, que ha sabut combinar la responsabilitat social amb una economia d'èxit'.
El que s'ha inaugurat avui és un supermercat de 500 m2 i un buffet-restaurant per a 400 persones, que completen una gran àrea comercial, amb una benzinera i una botiga de conveniència que ja estava en funcionament.
El centre comercial 'bonÀrea' de Jorba és un projecte que s'inicià l'any 2011 i ara veu finalitzats tots els seus equipaments, convertint-se en el més gran de la firma.
El supermercat
El súper de bonÀrea de Jorba té una superfície de venda de 500m2, amb 3000 referències de productes d'alimentació, llar, etc, i més de 300 referències de productes carnis i elaborats 'bonÀrea. L'horari d'obertura és de 9 a 21h, de dilluns a dissabte
El buffet restaurant
El buffet-restaurant ocupa una superfície de 820m2 i dóna cabuda a 400 persones, amb preus de 4 euros, de dilluns a divendres i de 5 euros, els caps de setmana. Els horaris d'atenció al públic seran de 12 a 18h (de dilluns a dijous) de 12 a 23h (divendres i vigílies) i de 8h a 23h (els caps de setmana i festius).
El centre ja disposava d'una betzinera, operativa des de l'any passat, una zona d'estacionament per a caravanes i una cafeteria i botiga de conveniència.
La inversió realitzada pel grup ha estat de 7 milions d'euros, i és el tercer centre d'aquestes característiques que obre el Grup Alimentari Guissona, i el primer de la província de Barcelona, després que el 1996 i el 2010 entressin en funcionament els centres de Guissona i Torrefarrera, tots dos a la província de Lleida.
ola megustaria trabajar con ustdes ya que tengo un niño quiero sacarlo adelante porfavor desir algo gracias...
No ha habido oportunidad de dejar currículum t
Todos estaban escogidos para trabajar , no hay derecho
Derecho siempre igual en este pueblo funcionaba
Así las costas o eres primo de o nada de nada
Marc gonzález maynés
Sant andreu de la barca
8 de juny 2021.22:09h
Hola.Tinc els meus origens a l’area d’hosteleria (kermesse d’esparreguera)i m’hagradaria treballar al bufet lliure del bonarea.
He treballat al parador del bruc una temporada(ja fà molts... Llegir més anys).he fet un curs d’hosteleria a Martorell amb pràctiques a can amat paradís,he treballat una temporada a la bota d’arc de barà,he regentat un petit restaurant a República dominicana durant uns anys.Al servei militar vaig estar al club d’oficials,i els últims 20 anys he treballat al area de l’automoció per SEAT.M’agradaria tornar al servei de l’hosteleria si fós possible,GRACIES.