TORNAR

Comencen les obres de la planta de tractament de vehicles fora d’ús a Vallbona d’Anoia

L’Empresa Tradebe ha iniciat les obres de la nova fragmentadora

economia
Dijous, 1 juliol 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’any 2008 l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia i l’empresa Tradebe van signar un acord per a la construcció d’una planta destinada a la fragmentació de vehicles fora d'ús al municipi de Vallbona d’Anoia, concretament en el sector de les Llangònies.

Tradebe construirà a Vallbona una planta fragmentadora de vehicles

Tradebe ha iniciat les obres de la construcció de la nova planta, de gestió de vehicles fora d’ús (VFU’s), l’empresa té prevista la finalització de les mateixes durant el proper mes de novembre. Les activitats de la planta, que ocuparà una superfície de 37.817m² , es centraran per una banda en l’emmagatzematge temporal de vehicles fora d’ús i per l’ altra en activitats de descontaminació, fragmentació, recuperació de metalls i emmagatzematge dels mateixos.

L’empresa amb mes de 30 anys d’experiència és un dels referents del sector. Pionera en la fragmentació de vehicles fora d’ús, aconsegueix la recuperació del 99,9% del contingut metàl·lic dels vehicles. Amb aquest conveni l’Ajuntament de Vallbona preveu dur a terme diferents actuacions, com ara el cofinançament de la nova Llar d’Infants municipal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.