TORNAR

El dia de Reis Igualada té una cita amb la tradicional fira

El passeig Verdaguer aplegarà més de dues-centes parades de planter, artesania, alimentació i antiguitats

economia
Dimarts, 3 gener 2023. 09:58. Redacció AnoiaDiari.

Fira d'Igualada ha anunciat la presència d'unes 220 parades de planter i productes agrícoles així com d'alimentació, artesania i antiguitats aquest divendres 6 de gener a la tradicional Fira de Reis d'Igualada, que ocuparà el passeig Verdaguer gairebé en tota la seva extensió, des del carrer Santa Caterina fins al carrer Lleida. La Fira de Reis, d'origen medieval, se celebra des de fa setanta-un anys a Igualada i és una de les cites comercials més significatives de la comarca i entorn.

La fira és un dels tradicionals punts de trobada de pagesos i agricultors de l'Anoia i comarques veïnes, que s'abasteixen de planter i productes. Al llarg dels 532 metres quadrats d'espai firal, també s'hi trobaran, però, parades amb productes d'alimentació (formatges, embotits, fruita, fruits secs, mel, etc.), i altres productes artesanals (bijuteria, cosmètica, artesania en cuir, etc.). La fira romandrà oberta de 0 del matí a 2 del migdia.

El Mercat d’antiguitats se suma a la fira

Aquest llarg espai firal s'ampliarà amb la presència de la nogensmenys tradicional Mercat d'Antiguitats, que estarà ubicat al Parc de l'Estació Vella amb més d'una vuitantena d'antiquaris, en el mateix horari: de 9 h a 14 h. De manera excepcional i com cada any, el mes de gener comptarà amb dos Mercats d'Antiguitats: el dia 6 a l'Estació Vella i el dia 29, últim diumenge de mes com és habitual, al Passeig Verdaguer que és on s'instal·la habitualment.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.