TORNAR

El grup Romero Polo obrirà una planta a Vilanova que generarà 50 nous llocs de treball

S’instal·larà en dues parcel·les de l’Incasòl

economia
Dimecres, 6 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'empresa que fabrica aglomerat asfàltic construirà una planta amb una capacitat de producció de 240 tones per hora. També inclourà unes oficines corporatives. Les instal·lacions abastiran les comarques de l'entorn de Barcelona.

Amb una inversió de 2,5 milions d'euros, el grup Romero Polo posarà en marxa una planta per a la fabricació d'aglomerat asfàltic al sector Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. L'empresa, que preveu la creació d'almenys 15 llocs de treball directes i 30 més d'indirectes  La nova planta s'instal·larà a les parcel·les 9 i 10, que eren propietat de l'Incasòl. Sumen una superfície d'11.813,52 metres quadrats i s'han venut per un preu de 767.787,80 euros.

La companyia familiar es va fundar el 1984. Agrupa diverses activitats vinculades al sector de la construcció, oferint un servei integral d'obra i manteniment tant a organismes públics com privats, i al sector dels serveis, amb especial dedicació a la gestió global de les necessitats dels municipis. Està formada per un equip humà de 490 persones i una estructura empresarial integrada per 20 companyies que cobreixen tota la cadena de valor. Amb la nova planta busquen consolidar el seu creixement a la província de Barcelona, oferint "productes fabricats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient". 

És la tercera venda de parcel·les de l'Incasòl enguany, a Vilanova. El passat mes d'abril les empreses Fruits Secs Torra i a Direxis Conectia, del grup de transports urbans Tugsal, van adquirir dues parcel·les que sumaven prop de 12.000 metres quadrats de superfície i per un import total de 770.000 d'euros. A hores d'ara només resten dues parcel·les disponibles, que són en fase d'adjudicació

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.