TORNAR

Igualada reuneix diverses ciutats europees en l’assemblea anual per defensar i representar els interessos de la indústria tèxtil de la moda i la pell

Participen a la trobada que es fa a Igualada representants de Suècia, Itàlia, Portugal, Macedònia i Catalunya

economia
Dijous, 11 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Del 10 al 12 d’abril Igualada acull l’Assemblea General d’ACTE, l’ Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) que representa i defensa els interessos de la indústria tèxtil de la moda i pell.

ACTE es va fundar a Portugal l’any 1991 i està formada part diferents municipis i associacions amb autoritat a nivell Europeu de Suècia, Itàlia, Portugal, Macedònia i Catalunya. ACTE impulsa diversos projectes amb l’objectiu de seguir promocionant i fent créixer la xarxa de la indústria tèxtil, adaptant-se també a les necessitats de mercat i enfocant-se en àmbits estructurals com ara la sostenibilitat o l’economia circular.

L’Ajuntament d’Igualada ostenta la Vicepresidència Espanyola d’ACTE des del 2017, apostant així pel sector tèxtil i la importància de la cooperació, tant a nivell nacional com internacional, per potenciar i enfortir la indústria.

En aquesta Assemblea General es donarà la benvinguda a un nou soci europeu: la ciutat de Shtip, de Macedònia del Nord. També es farà recompte de les actuacions dutes a terme durant el 2023, tant a nivell de xarxa com per part de cadascuna de les vicepresidències i la presidència, i es farà balanç econòmic de l’associació.

Les diferents delegacions de les ciutats europees que visiten Igualada per participar a l’assemblea presencial anual han estat rebudes aquest dimarts al vespre al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Igualada per diversos membres del consistori.

A nivell de Vicepresidència espanyola, aquest 2024 es convocaran eleccions a, per iniciar un nou mandat de 3 anys.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.