La iniciativa forma part de l'orientació de la patronal anoienca per implantar esquemes d'economia circular. En un any, s'han fet un total de 20 intercanvis de productes de diferents tipologies.
El president de l'AEPIC, Joan Mateu i la secretària de la UEA, Paula Arias, en la presentació de la iniciativa
Des que es va encetar, a més, s'han fet un total de 20 intercanvis de productes de diverses tipologies (material oficina, industrial, mobiliari, entre altres) entre empreses i entitats, arribant a més de 200 visites cada anunci. En l'actualitat, hi ha 11 anuncis publicats amb diversos productes com mobiliari d'oficina (taules, estanteries, calaixos...), telèfons, motor trifàsic, entre altres. Tots els usuaris que han utilitzat aquesta plataforma, han expressat el seu agraïment per aquesta iniciativa. És el cas d'Original Buff, per exemple, que exposa dient que "és una fantàstica idea de cara a incentivar la segona vida de molts productes que, normalment, anirien amb una gestió amb poca sortida, amb l'impacte que això té en el medi ambient. Esperem que serveixi perquè tant les empreses com els particulars formin part del canvi, no només de paraula, sinó també de fets reals".
Els impulsors de la iniciativa assenyalen que "hi ha múltiples beneficis que té la reutilització dels objectes o materials, i amb el mercat d'intercanvi, publicar un producte per donar-li una nova sortida, ens permet que es generin menys escombraries i residus, augmentar la vida útil del producte, l'estalvi de matèries primeres, reduir el consum de recursos naturals -també d'emissions i contaminants-, promoure el compromís social i iniciar un camí cap a un desenvolupament sostenible".