TORNAR

Les noves quotes d'autònoms que proposa el govern espanyol: dels 90 als 1.220 euros

La reforma, basada en els ingressos anuals, es desplegarà progressivament en nou anys

economia
Dijous, 13 maig 2021. 10:55. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

De 90 fins a 1.220 euros al mes. Aquesta és la proposta sobre les quotes del nou sistema de cotització d'autònoms que el govern espanyol ha traslladat als sindicats i patronals per negociar en els pròxims mesos. L'últim esborrany del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions estableix 13 trams d'ingressos, amb les seves respectives quotes. La proposta planteja un tram mínim per a autònoms que tinguin uns ingressos iguals o menors de 3.000 euros a l'any i un de màxim per a ingressos superiors a 48.841 euros anuals.

PUBLICITAT

La proposta, si progressa, es desplegaria progressivament fins al 2031. D'aquesta manera, es començaria a aplicar el 2023, amb una cotització intermèdia per trams, que s'anirà incrementant progressivament per als treballadors autònoms amb més ingressos i baixant també progressivament per als que ingressin menys.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.