TORNAR

Els Plans de la Tossa es comença a omplir amb l'arribada de la firma Texpaper

L’Incasòl ja ha venut totes les parcel·les grans del polígon

economia
Dimecres, 6 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Es preveu que creï una quinzena de llocs de treball. Es traslladarà la producció i les oficines de l'empresa al polígon del municipi i s'espera que estigui en ple funcionament l'estiu de l'any vinent.

Deu anys després, hi haurà activitat a les parcel·les inaugurades als Plans de la Tossa. L'empresa igualadina Texpaper s'hi instal·larà. La superfície del projecte serà de 5.500 metres quadrats distribuïts en dues naus de disseny equipades amb les últimes tecnologies. D'aquesta manera preveuen duplicar la seva producció en els pròxims anys. La notícia es va confirmar en una reunió entre Luis Farré (fundador) i Joan Coll (gerent de l'empresa) amb el batlle montbuienc Jesús Miguel Juárez, la primera tinent d'alcalde Coral Vázquez, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Bòria Taixé, i diferents responsables de l'àrea tècnica de l'Ajuntament.

El batlle i el regidor, al centre, amb els representants de TexpaperFins ara, Texpaper ha estat al polígon de les Comes, però un creixement del 20% anual ha fet que tinguessin la necessitat d'ampliar les seves oficines i l'espai de producció. Tant Luis Farré com Joan Coll per part de Texpaper Service es mostren convençuts de poder començar l'activitat durant l'any 2022. Per la seva banda, els responsables municipals van agrair als dirigents de Texpaper la seva aposta pel polígon montbuienc i van garantir el suport necessari a tots els nivells per garantir un òptim desplegament i funcionament de l'activitat industrial en el territori. Les autoritats montbuienques també van oferir els serveis d'ocupació dependents de l'Ajuntament per tal de poder garantir formació i perfils professionals idonis en el territori.

Aquests darrers mesos s'han formalitzat diferents compres de parcel·les i terrenys en el polígon Plans de La Tossa", un fet que podria comportar en els pròxims mesos, anuncis imminents d'implantació de noves empreses i propers inicis d'activitats al polígon montbuienc. A hores d'ara està en tràmit, i per començar obres, diferents empreses que ocuparan un total de 72.500 metres quadrats.

Al polígon, l'Incasòl ha venut l'última parcel·la de gran format que tenia en venda. Només en queda per vendre una de 1.200 metres quadrats. Per tant, com expliquen fonts municipals, es pot considerar que la promoció del polígon montbuienc ha estat un èxit des que a finals de l'any passat des del Departament de Promoció Econòmica i Serveis Tècnics es va exigir i es va fer l'obra de connexió d'aigua al polígon. Aquesta obra va ser clau per tal que el polígon montbuienc disposés de tots els serveis per iniciar qualsevol activitat. De fet, Texpaper Service SL va haver de comprar els terrenys a un privat. Fins aleshores, cap empresa podia establir-se al polígon, ja que no disposava de tots els serveis.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.