TORNAR

La Pobla de Claramunt inverteix 700.000 euros en millores a la via pública i serveis

economia
Dimecres, 26 juliol 2023. 15:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha aprovat el finançament "necessari" per a fer front a diversos projectes de millora dels espais públics i dels serveis per valor de 697.000 euros. Es destinaran 220.000 euros a la millora de la xarxa de clavegueram del carrer Pas Blau, 110.000 euros en l'adequació de l'enllumenat públic del carrer Sant Andreu i 77.000 euros a la renovació del sobreeixidor de la xarxa de sanejament del polígon industrial dels Plans d'Arau.

A més, també es van aprovar inversions significatives per a la millora de la via pública i la mobilitat com les que permetran finançar els projectes de pavimentació del camí de Can Solà (95.000 euros); la reforma del carrer de Can Solà i l'accés a la font de Can Solà (110.000 euros); la pacificació del camí del barri de Sant Andreu (55.000 euros) i la instal·lació d'un nou semàfor en la sortida del camí del Castell de Claramunt (30.000 euros).

La voluntat de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt és desenvolupar aquests projectes al llarg dels quatre anys de l'actual mandat. En tot cas, també s'hi sumaran altres actuacions relacionades amb la via pública, la mobilitat i els serveis en les quals ja es treballa com ara la finalització del procés d'implantació de tecnologia LED al conjunt de l'enllumenat públic o la millora del camí escolar, entre altres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.