TORNAR

Silenci de les entitats sociosanitàries respecte l'informe de la Sindicatura sobre el CSA

El comitè d'empresa de l'Hospital aprova els arguments de la direcció

economia
Dimarts, 30 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’informe de la Sindicatura de Comptes fet públic la setmana passada que anunciava ‘irregularitats’ en el CSA ha sobtat bona part dels actors sociosanitaris de la comarca. Però, contactats per anoiadiari·cat, cap d’aquestes entitats ha volgut pronunciar-se sobre l’assumpte. Només des del comitè d’empresa del Consorci Sanitari de l’Anoia ha defensat la postura de la gerència del centre i les explicacions que es van donar quan va sortir a la llum aquest informe.

Des del comitè d’empresa s’ha declarat que els arguments donats per la direcció del CSA són ‘del tot lògiques, coherents i raonables’. El president del comitè, el Dr. Jesús Mayos, ha dit que no hi ha cap mena d’irregularitat, i que els punts que detalla l’informe es corresponen a la situació d’haver passat de Fundació Sociosanitària d’Igualada a Consorci Sanitari de l’Anoia, ja que es van haver de mantenir els contractes que aquesta entitat tenia vigents abans de convocar-los de nou. Sobre la ‘feblesa economicofinancera de l’entitat’ que apuntava l’informe, Mayos ha recordat que tota la sanitat catalana és deficitària, i que ‘és una hipocresia que es digui això, quan l’administració mateixa ja sap que els recursos que hi destina són molt inferiors als que es necessitarien’.


5 Comentaris

P

Pere

Igualada

7 d'abril 2010.11:32h

Respondre

I aquests són els de la gestió pública que s’han de fer càrrec del nou ambulatori. Doncs anem bé!

e

ester vich

igualada

30 de març 2010.22:24h

Respondre

la gestió del csi ha estat nefasta. tots ho patim quan anem a urgencies o estem ingressats.

e

eRIC

Igualada

30 de març 2010.11:11h

Respondre

Esperm el nou llibre del entesos : ”PIHMA, SIMA, ... i com robar als ciutadans !”.

c

creditor

Igualada

30 de març 2010.10:09h

Respondre

Una empresa normal amb fons propis negatius està obligada a portar els llibres al jutjat i presentar concurs de creditors. Però les empreses públiques sembla que estan eximides, o no?.
Si enlloc... Llegir més de gastar-se els diners en projectes com el World Trade els gastessin en pagar els proveïdors potser a hores d’ara la economia de l’Anoia i d’altres llocs ja aniria millor.
Però aquí no.
Si l’empresa pública encara disposa de crèdit doncs que vagi al banc a demanar diners i que paguin als proveïdors d’una vegada. El que estan fent és obligar als proveïdors a haver d’endeutar-se per que no cobren. A anar al banc a pidolar diners havent de posar el patrimoni familiar com aval.
Mentre tant els nostres governants que exerceixen d’empresaris (només a l’hora d’anar a dinars i reunions però sense avalar mai res) es dediquen a putejar a la resta d’empreses.
I si no hi ha diners que ho expliquin. Segurament també ara és hora d’estrènyer tots 3 forats el cinturó com la majoria de catalans ja fa dies que fem. Que s’expliquin d’una vegada per que no hi ha diners i potser ho entendrem. Que deixin de tractar´-nos com imbècils. No explicar-ho i demorar mesos el pagaments a proveïdors és immoral i segurament segons l’església pecat, ves a saber….
A, m’oblidava, si callen otorguen. I si els sindicats parlen s’acaben els dinars.

A

Andreu

Igualada

30 de març 2010.08:48h

Respondre

Au va! La típica ’omertà’ anoienca un altre cop! Semblem Calàbria o Sicília!

De veritat que ningú, ningú, s’atreveix a dir res? Tanta por fa aixecar les catifes?
Que jo recordi diria... Llegir més que es el PRIMER COP que la sindicatura aquesta es fixa en l’Anoia per denunciar-hi una irregularitat i aquí NINGÚ no hi te res a dir… Bru-tal!

I després ens queixem que Manresa o Vilafranca són més capital… si això hagués passat allí, segur que com a mínim els lectors en sabríem alguna cosa +…

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.