TORNAR

La UEA engega un servei d’oferta i demanda de material i equips de protecció entre empreses

economia
Dimecres, 29 abril 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La patronal anoienca posa sobre la taula una proposta per pal·liar la important necessitat de material i equips de protecció i seguretat per a prevenir el contagi del coronavirus entre els treballadors. Afirmen que les consultes d'associats sobre on poden trobar equips de protecció s'han duplicat els darrers dies.

Des d'aquesta setmana, arrenca un servei d'oferta i demanda de material i equips de protecció entre empreses de la comarca. L'objectiu de la iniciativa és donar resposta a la necessitat creixent de material i fer visibles les accions empresarials i d'entitats que s'han reconvertit per produir productes de protecció contra el coronavirus.

Segons la UEA, s'ha detectat una important necessitat de material i, només en els darrers dies, les consultes dels empresaris per saber on poden adquirir les proteccions s'han doblat. Sobretot calen mascaretes, guants i solucions hidroalcohòliques. Així, entraran en contacte les empreses de l'Anoia que fabriquen i distribueixen material i productes de protecció i els negocis que les necessiten.

El president, Joan Domènech, apunta que "és un servei B2B que té per objectiu posar en contacte a les empreses anoienques que fabriquen i distribueixen material i/o productes de protecció, amb les que en necessiten". Nombroses empreses i associacions han replantejat el seu negoci per a fabricar tot tipus de productes per lluitar contra la COVID19. A la pàgina web de la Unió Empresarial de l'Anoia es pot trobar la relació d'empreses que proveeixen el material i el seu web.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.